Català
VidaCaixa Blog

Apps per mantenir-te en forma

Apps per mantenir-te en forma

Mantenir una vida sana i fer exercici mai no ha estat tan fàcil. L’ús generalitzat de la tecnologia entre joves i grans està revolucionant la nostra manera d’afrontar els hàbits diaris. Ja no concebem anar al supermercat, de rebaixes, escollir el menú setmanal o jugar sense Internet.

Segons l’estudi La societat de la informació a Espanya, elaborat per Telefónica, vuit de cada deu cerques a la xarxa es fan des d’un mòbil, un 10% més que el 2013. Estem enganxats a les xarxes socials i a les portes que ens obre Internet per informar-nos, jugar, trobar restaurant o fins i tot per comprar roba. I tot a través dels telèfons mòbils intel·ligents, coneguts com a smartphones. A Espanya, el 80% dels mòbils ho són.

Gràcies al telèfon accedim a un repertori immens de programes, també coneguts com a aplicacions, pensats per cobrir totes les nostres necessitats. I sí, també ens acompanyen en la nostra aposta per mantenir-nos en forma. Tot i que mai no podran substituir la feina i experiència d’un professional, registren la nostra activitat, proposen exercicis i fins i tot ens poden guiar en un entrenament.

Hi ha infinitat d’aplicacions per mantenir-se en forma, per la qual cosa és fàcil trobar-ne una que s’adapti a allò que busques. Si, per exemple, prefereixes fer exercici a l’aire lliure, hi ha algunes apps que registren distància, itinerari i temps d’activitat, de manera que podràs mesurar com i quant millores en un període curt de temps.

Competir amb tu mateix o amb els teus contactes de les xarxes socials et pot animar a no deixar de fer esport, per la qual cosa és una bona eina per no perdre la forma física i fer-se gran de la millor manera possible.

Amb suplement, gratuïtes, per a amants dels esports a l’aire lliure o per als qui estan acostumats a entrenar en un gimnàs, la varietat d’aplicacions és infinita, però n’hi ha que tenen més descàrregues que d’altres. Us en recomanem algunes:

1. Runtastic: És una de les aplicacions amb més seguidors i més completes. Et guia tant si vols fer esport a l’aire lliure (córrer o bicicleta) com si ho vols combinar amb esquats o abdominals. Disposa de continguts de pagament i gratuïts. Disponible per a iOS i Android.

2. Endomondo: Funciona com un entrenador personal. Ens ofereix estadístiques amb els resultats dels nostres exercicis i proposa també consells i tutorials per preparar els entrenaments. Combina continguts de pagament amb continguts gratuïts. Disponible per a iOS i Android.

3. Virtual Trainer: Si t’apassiona anar al gimnàs, aquesta aplicació s’adapta a la perfecció a les teves necessitats. Conté vídeos que detallen com fer exercici tant des de casa com al centre esportiu. Disponible per a iOS i Android.

4. RunKeeper: És una de les aplicacions més populars per a esportistes. Et permet comparar-te amb amics i mesurar les teves activitats. Disponible per a iOS i Android.

Yoga Studio

5. Yoga Studio: T’encantarà si ets amant del ioga. Disposa de vídeos explicatius i vídeos de classes perquè puguis preparar la teva pròpia rutina d’exercicis a casa. Només està disponible per a iOS.

Mantenir-se en forma és ara més fàcil que mai gràcies als nostres dispositius mòbils. Mai no és tard per llançar-te a fer esport i cuidar-te!

Això també t’agradarà

I tu, tens cap dubte?

Pregunta als nostres experts

Todos los campos son obligatorios

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem. Més informació aquí.