Català
VidaCaixa Blog

No és cap secret: la innovació és la keyword del moment

No és cap secret: la innovació és la keyword del moment

La innovació no és només font de creixement econòmic i social, d’avantatge competitiu i d’atracció de nous talents, sinó que, segons Forbes, és absolutament essencial per a la supervivència de les empreses.

No hi ha un únic camí cap a la innovació; per això és important que cada empresa trobi les fórmules d’innovació més adequades i sigui capaç de canviar-les segons variïn les condicions de cada sector. Moltes de les innovacions empresarials provenen d’efectuar petites millores sistemàtiques en els productes i serveis o d’aplicar canvis que optimitzin els processos de l’empresa.

La innovació es troba en el nostre ADN, és la manera que tenim d’acompanyar-te i millorar la teva vida. A VidaCaixa, mitjançant el programa INNOVIDA promovem la innovació disruptiva a través de tres grans línies, amb l’objectiu d’apoderar el talent de les nostres persones per crear solucions que generin experiències memorables:

  • Línia 1: Creativitat, disrupció i innovació oberta
  • Línia 2: Formació, cultura i maneres de treballar
  • Línia 3: Inspiració i divulgació

Si vols més detalls de les nostres iniciatives, entra aquí.

Per això mateix, us volem donar a conèixer les últimes tendències i tecnologies en innovació que estan transformant les nostres vides. I no hi ha millor manera de fer-ho que a través del nostre principal actiu, les persones de VidaCaixa, professionals que estan al vostre costat durant tots els moments vitals.

A partir d’ara, les persones de VidaCaixa compartiran posts molt interessants sobre els trending topics de la innovació. Segueix aquesta secció del blog, ja no tens excusa per no estar a l’última!

Només ens queda animar-vos a compartir amb nosaltres els àmbits que siguin del vostre interès, per tal que puguem investigar sobre això i trobar-hi una aplicació pràctica.

Junts construïm el futur.

Això també t’agradarà

I tu, tens cap dubte?

Pregunta als nostres experts

Todos los campos son obligatorios

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem. Més informació aquí.