Català
VidaCaixa Blog

VidaCaixa segueix al capdavant i supera els cinc milions de clients

VidaCaixa segueix al capdavant i supera els cinc milions de clients

VidaCaixa supera els cinc milions de clients. L’entitat asseguradora líder a Espanya ha presentat els seus resultats al tancament del primer semestre i constata un augment del 9% en el nombre de persones que han confiat en la companyia. El benefici consolidat, per la seva banda, s’ha situat en els 290 milions d’euros, un 4,6% menys que fa un any, a causa d’operacions extraordinàries que van tenir lloc el 2017.

Fes la teva simulació: Vols saber quant cobraràs quan et jubilis?

Líders en Vida i Pensions

En el rànquing de Vida de companyies a Espanya, amb una quota de mercat del 28,9%, VidaCaixa es manté en el número u, com també ho fa en plans de pensions, on gestiona el 23,9% del patrimoni total d’aquesta eina d’estalvi per a la jubilació.

Tot això suposa que entre gener i juny VidaCaixa va gestionar recursos que pugen a 83.821,5 milions d’euros, un 15,4% més, dels quals 53.803,8 milions són assegurances de vida. Plans de pensions i Entitats de Previsió Social Voluntària (EPSV) suposen la resta, 30.017,7 milions.

I quant va pagar VidaCaixa als seus clients?

En total, 2.594 milions d’euros va pagar en prestacions als seus clients d’Espanya i Portugal, un 30% més que en el mateix període de l’any passat.

En el negoci d’estalvi, el segment amb més pes és l’individual i va destacar especialment la contractació de la Renda Vitalícia Inversió Flexible i del Compte CaixaFutur (PIES i AIELT). Les aportacions als plans de pensions (833,2 milions d’euros) han experimentat un lleu descens de l’1,1% respecte al 2017. Per la seva banda, les primes a productes Vida Risc van créixer per sobre del 20%.

Rendibilitats per sobre del mercat

Pel que fa a rendibilitats, VidaCaixa manté els seus resultats per sobre del mercat. En els últims dotze mesos, els plans de pensions individuals han obtingut una rendibilitat del 0,91%, davant el 0,14% del mercat.

Més informació:

Nota de premsa: VidaCaixa supera els 5 milions de clients

VidaCaixa, els millors gestionant el teu futur

La cultura de l’estalvi periòdic s’expandeix

 

Això també t’agradarà

I tu, tens cap dubte?

Pregunta als nostres experts

Todos los campos son obligatorios

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem. Més informació aquí.