Menú de navegació

Publicador de continguts

[F38][NDP-241] Premio Feel Good

Daniel Morales guanya la 7ª edició del PREMI Feel GoodTM

BARCELONA, 14 DE d’octubre DE 2021
L’obra premiada pel jurat, “On estiguin els meus amics”, és un bell elogi a l’amistat, a l'obertura als altres i a la valentia necessària per viure d'acord amb el que un és.

Daniel Morales, filòsof, escriptor i traductor establert a Londres, ha estat escollit guanyador de la setena edició del PREMIO FEEL GOODTM per la seva novel·la “On estiguin els meus amics”. El jurat integrat per Jordi Nadal, editor i fundador de Plataforma Editorial; Pep Marí, psicòleg i autor de diversos llibres en l’editorial; i Ana María Ruiz, infermera guanyadora del guardó a la darrera edició per “Llibres que salven vides”, ha donat a conèixer la seva decisió aquest matí. “On estiguin els meus amics” és, en paraules dels responsables d’aquest premi, “un bell elogi a l’amistat, a l'obertura als altres i a la valentia necessària per viure d'acord amb el que un és”.

El PREMIO FEEL GOODTM, organitzat per Plataforma Editorial i impulsat per VidaCaixa, és un certamen literari amb la finalitat de promoure l'optimisme entre escriptors i lectors a partir d'històries amb autenticitat i sentit que transmetin alegria i benestar, que contagiïn idees positives i que sobretot ajudin a ser més forts i més feliços, i a viure amb entusiasme. El premi està dotat con 5.000€ i la publicació del llibre en el catàleg de Plataforma Editorial.

Daniel Morales ha declarat: Guanyar el PREMIO FEEL GOODTM ha estat una gran sorpresa i una enorme alegria. Aquest llibre és el resultat d'una crisi i d'una troballa. La crisi va sorgir quan vaig comprovar que ja no podia confiar en la literatura. Els meus llibres preferits eren tots ombrívols i, darrerament, en lloc d'ajudar-me a les males temporades, no feien més que enfonsar-me encara més. I els llibres optimistes em semblaven babaus, de manera que vaig viure un temps distanciat del que més estimava, fins que es va produir la troballa: William Saroyan. Els seus llibres em van demostrar que la bona literatura no està renyida amb l'optimisme, i a la seva ombra he escrit aquesta novel·la.”

“On estiguin els meus amics” estarà a totes les llibreries a partir de 10 de novembre.

 

Descarregar la nota de premsa (PDF)

Descarregar imatge