Menú de navegació

Publicador de continguts

[F38][NDP-247] El primer rodaje que da el salto al metaverso

El primer rodatge que fa el salt al metavers

MADRID, 18 DE d’octubre DE 2022

 

  • VidaCaixa desenvolupa en col·laboració amb TBS i Movistar Plus+ “Les voltes que dona la vida”, un programa d’humor de 4 episodis rodat a Madrid i al metavers. 
  • Després de l’estrena a Movistar Plus+, el set de rodatge virtual es podrà visitar i permetrà accedir a continguts exclusius i jocs.
  • El repartiment reuneix cinc perfils imprescindibles del panorama humorístic espanyol: Carmina Barrios, Ana Milán, Henar Álvarez, Ana Brito i Mariona Casas. 
  • Les protagonistes relaten les seves pròpies anècdotes sobre els imprevistos de la vida, el futur o la por d’envellir en un format de diàleg sense guió.
  • El primer episodi de “Les voltes que dona la vida” s’estrena el 22 d’octubre a #0 per M+ i cada dissabte a les 21.40 h. Estarà disponible sota demanda per a clients i en obert a través de les xarxes socials de VidaCaixa.

VidaCaixa ha creat, en col·laboració amb TBS i Movistar Plus+, “Les voltes que dona la vida”, un programa d’humor de quatre episodis que s’ha convertit en la primera producció audiovisual a Espanya que fa el salt al metavers. L’asseguradora passa al món virtual amb un branded content en clau d’humor que reuneix cinc generacions de dones del món del cinema, la televisió i les xarxes socials en el seu repartiment: Carmina Barrios, Ana Milán, Henar Álvarez, Ana Brito y Mariona Casas.

A través d’un diàleg sense guió, i assegudes dalt d’una nòria, les protagonistes aniran explicant d’una manera espontània i autèntica anècdotes divertides de les seves pròpies vides, cadascuna en el seu propi estil còmic. Una invitació a reflexionar sobre temes tan transcendentals com la vida, la mort, la família i, fins i tot, el futur, que visitaran a través del metavers, experimentant-lo, i canviant de dimensió per a l’ocasió.

El metavers ha fet realitat el que fa uns anys era ciència-ficció: un món virtual alternatiu en el qual és possible interactuar amb altres usuaris, crear avatars personalitzats i dissenyar un entorn a mida. “Explorar el metavers, així com la resta de tecnologies emergents que poden implicar un canvi social, és part de la nostra manera d’entendre l’assegurança i del servei que volem donar als nostres clients”, explica Javier Valle, conseller director general de VidaCaixa. 

Cristina Burzako, CEO de Movistar Plus+, ha assenyalat que “aquest projecte reforça el lideratge de la plataforma en la transformació digital de la publicitat i reafirma la nostra gran capacitat per oferir solucions innovadores a les marques”.

Per fer realitat “Les voltes que dona la vida”, VidaCaixa ha comptat amb un equip expert en tecnologies creatives que ha modelat i construït un petit veïnat que ha servit com a escenari del rodatge d’aquesta sèrie. Després de l’estrena, el set de rodatge estarà disponible perquè qualsevol usuari d’AltspaceVR pugui visitar-lo i accedir a continguts exclusius i jocs mitjançant ulleres de realitat virtual.

L’humor com a antídot

Tal com explica Ana García, directora de comunicación de VidaCaixa, “iure’s d’un mateix i acceptar la vida i els seus canvis amb humor és el leitmotiv d’aquest programa que, essencialment, pretén recordar que, malgrat que hi hagi moments difícils, és important protegir allò que ens fa feliços”.

Per a Movistar Plus+, afrontar un projecte com aquest, amb el valor afegit del rodatge al metavers, suposa un pas més en la seva aposta per oferir solucions diferenciadores als anunciants. El projecte ha estat dissenyat i executat per TBS, l’agència i productora creativa del grup, amb l’objectiu d’idear un contingut que tingui la qualitat i l’estil editorial dels continguts de producció pròpia de la plataforma. El resultat és un programa d’humor en format factual que emetrà #0 de M+ i que, a més, estarà disponible sota demanda a la plataforma durant un any.

Per desenvolupar el contingut, VidaCaixa ha reunit un repartiment format per cinc estrelles del cinema, la televisió i les xarxes socials que han esdevingut peces clau del panorama còmic espanyol.


 
Carmina Barrios
@carminagram_
Actriu nominada a un Goya pel seu paper a “Carmina o revienta”, un fals biopic dirigit pel seu fill Paco León, que va suposar el seu debut com a actriu el 2012.
A la petita pantalla, hem pogut veure-la en sèries com “Allí abajo”, “Arde Madrid” o “El Continental”, i a l’última pel·lícula de Paco León, “Rainbow”.
Reconeguda per la seva espontaneïtat i bon humor, ha participat en nombrosos programes a la televisió com “Road Trip”, “Alaska y Mario” o “MasterChef Celebrity”.

 
Ana Milán
@byanamilan
Actriu que va assolir la fama després de participar en sèries de gran popularitat com “Camera Café”, “El tiempo entre costuras” o “Física o química”.
La seva última estrena a televisió és “By Ana Milán”, una sèrie en la qual es barregen realitat i ficció en clau d’humor. Aquesta sèrie es basa en les divertides anècdotes que la mateixa actriu va explicar a través de les xarxes socials durant el confinament i que es van convertir en tot un fenomen de masses.

 
Henar Álvarez
@henarconh
Còmica, guionista i un exponent de la comèdia femenina. La seva carrera inclou el pas per premsa, ràdio i televisió. Ha participat com a guionista, presentadora o col·laboradora en programes com “Tramas Maestras”, “Las que Faltaban”, “Likes” o “Late Motiv”, on va debutar com a monologuista. Actualment és presentadora al programa de ràdio “Buenismo Bien” (Cadena SER) i “Dos rubias muy legales”. Col·labora al pòdcast “Estirando el chicle”.

 
Ana Brito
@elshowdebriten
Ana Brito va llançar el seu propi show a les xarxes socials després de la pandèmia. A “El show de Briten” retrata amb molt d’humor situacions de la vida quotidiana com la maternitat, la feina, els estudis o les relacions, entre d’altres.
Partint de la seva pròpia experiència, les seves paròdies i imitacions han fet riure milers de persones i, fins i tot, celebritats internacionals com Irina Shayk, quan es va viralitzar un vídeo en què la imitava.
Avui té més de 241 mil seguidors a les xarxes i ha estat reconeguda com una de les millors creadores de contingut a Espanya per la Revista Forbes, alhora que forma part de la llista Forbes Best Influencers per segon any consecutiu.

 
Mariona Casas
@marionsacasas4 (TikTok) y @merioon (Instagram)
La vida i les voltes que dona han fet que aquesta infermera hagi esdevingut una de les còmiques de nova generació més influents. Amb només 23 anys, té més d’un milió i mig de seguidors a la xarxa que segueixen els seus divertits esquetxos inspirats en vivències de la seva pròpia generació. El seu salt a la fama també es va produir durant la pandèmia, quan va llançar els seus primers continguts que ràpidament es van fer virals.

 

Totes cinc estan acompanyades per Miguel Campos, guionista de “La Resistència”, un dels programes de televisió d’humor més seguits del país. El seu personatge en aquesta sèrie és el del firaire d’una nòria que convida les protagonistes a pujar a aquesta atracció sota tres premisses: evadir-se, parlar amb llibertat i gaudir.

 

Descarregar nota de premsa

Descarregar imatge cartell vertical

Descarregar imatge cartell horitzontal

Descarregar fotografia de la Premier

Descarregar fotografia de la Premier

Descarregar fotografia de la Premier

Descarregar fotografia de la Premier

Descarregar fotografia de la Premiere