[F12] [Particulars - Assegurances d'estalvi i inversió] Inversió en borsa

Estalvia per al futur segons les teves preferències d'inversió

Estalvia en funció del teu perfil de risc i les teves necessitats en diverses carteres amb els millors fons d'inversió nacionals i internacionals. Una manera còmoda i segura d'augmentar els teus diners de cara al futur que, a més, ofereix atractius avantatges fiscals. La inversió en borsa dins de les assegurances permet recuperar l'estalvi en qualsevol moment i també s'obre a la flexibilitat d'augmentar o disminuir les aportacions que es duguin a terme.

[F17] Navegacion - Seguros de ahorro - Inversión en bolsa

[F18] Beneficis - Assegurances d'estalvis - Inversió en borsa

Beneficis

Flexibilitat

Aportacions periòdiques o úniques amb la possibilitat d'incrementar-ne o disminuir-ne el valor.

Fiscalitat

A nivell fiscal hi ha diferents i atractius avantatges tributaris.

Liquiditat

Es poden rescatar tots o una part dels diners estalviats quan es vulgui.

[F23][Productos] Particulars - Assegurances d'estalvis - Inversió en borsa

Productes

Es tracta d'una assegurança d'estalvi, amb interessants avantatges fiscals, que genera de manera senzilla i flexible un capital per al futur. La inversió es pot dur a terme en diverses carteres en funció del perfil de l'estalviador, el qual sempre podrà disposar dels seus diners quan els necessiti. Producte contractable només a les oficines de CaixaBank.

Publicador de continguts

Preguntes freqüents

És un document que conté les condicions de l’assegurança. Està constituït, de manera inseparable, per les condicions generals, les particulars i, si escau, les especials i/o els butlletins d’adhesió, així com pels suplements que modifiquin o complementin els anteriors.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

És un contracte que et permet assegurar un capital per cobrir les situacions inesperades en cas de defunció (o invalidesa si s’ha contractat la garantia).

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (0 Vots)

Un pla de pensions és un producte que permet estalviar còmodament, per tal de poder disposar d’un capital o una renda en el moment de la jubilació o en cas d’incapacitat, i en cas de defunció, perquè en puguin disposar els teus beneficiaris. A més, els plans de pensions són, ara com ara, el producte que permet obtenir el màxim estalvi fiscal en la declaració de la renda.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (0 Vots)

Una assegurança de vida és una manera immediata, fàcil i assequible de garantir una seguretat econòmica en el futur a persones properes a nosaltres que depenen econòmicament dels nostres ingressos.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (0 Vots)

Per facilitar la designació de beneficiaris en cas de defunció, en el moment de la contractació et facilitarem un full on podràs indicar-los. Aquesta designació podrà ser modificada tantes vegades com vulguis.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (0 Vots)

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació