[F12] [Particulares - Pregunta Solucion] Començo a pensar en la meva jubilació - Què passa si contracto algun producte per a la jubilació però necessito els diners abans?

Què passa si contracto algun producte per a la jubilació però necessito els diners abans?

[F28][Cita - Pregunta Solucion] Començo a pensar en la meva jubilació - Què passa si contracto algun producte per a la jubilació però necessito els diners abans?

Pots disposar dels diners d'un PIES i una AIELT sempre que vulguis, tot i que no en podràs aprofitar els avantatges fiscals. En el cas d'un pla de pensions, el pots rescatar al cap de 10 anys o per diferents motius acreditats.

[F17] Navegacion - Seguros de vida familiar

[F29][Respuesta Informativa - Pregunta Solucion] Empiezo a pensar en mi jubilación - ¿Qué pasa si contrato algún producto para la jubilación pero necesito el dinero antes?

Es pot rescatar un PIES i una AIELT en qualsevol moment. Mantenir, però, l'estalvi vigent durant un mínim de 5 anys, en el cas de l'AIELT permet aprofitar-ne els avantatges fiscals; els rendiments estaran exempts d'impostos. El PIES estarà exempt de tributació si s'opta pel cobrament de la prestació en forma de renda vitalícia. El pla de pensions està específicament pensat per mantenir l'estalvi a llarg termini i rescatar-lo en arribar a la jubilació. Tanmateix, també es poden recuperar els diners en cas que sigui necessari per motiu d'invalidesa, defunció, dependència severa o gran dependència, desocupació de llarga durada o malaltia greu.

[F23][Productos - Pregunta Solucion] Començo a pensar en la meva jubilació - Què passa si contracto algun producte per a la jubilació però necessito els diners abans?

Productes recomanats

PIES

Mitjançant aportacions sistemàtiques flexibles, permet al titular produir un capital per al futur, la rendibilitat del qual depèn de la inversió vinculada.

Disponibilitat

Immediata. Permet rescats parcials i totals. El valor de rescat depèn del valor de mercat de la inversió.

Altres beneficis

Importants avantatges fiscals si es constitueix una renda vitalícia, passats com a mínim 5 anys des de la primera aportació.

AIELT

Mitjançant aportacions sistemàtiques i flexibles, permet al titular produir un capital per al futur, la rendibilitat del qual depèn de l'interès tècnic garantit.

Disponibilitat

Immediata. Només permet rescats totals.

Altres beneficis

Importants avantatges fiscals si en el moment de rescatar el capital han passat com a mínim 5 anys des de la primera aportació.

Plans de pensions

Produir uns estalvis destinats a la jubilació, per complementar la pensió de la Seguretat Social.

Disponibilitat

En la data de jubilació, si bé es pot anticipar per altres situacions.

Altres beneficis

Importants avantatges fiscals en la declaració de la renda.

Rendes vitalícies

La renda vitalícia és un producte que transforma els estalvis en una renda mensual garantida per a tota la vida.

Disponibilitat

Immediata. Es pot rescatar en qualsevol moment si cal, excepte en la modalitat a capital cedit.

Altres beneficis

Té una atractiva rendibilitat i un avantatjós tractament fiscal, a més de liquiditat en qualsevol moment, interès garantit per a tota la vida i la possibilitat de contractar un titulars o dos.

Publicador de continguts

Altres preguntes freqüents

Ingressar un complement periòdic per a tota la vida mitjançant una renda vitalícia és una bona manera d'optimitzar el cobrament de l'estalvi que hàgim acumulat. A més, aquestes solucions permeten organitzar el patrimoni familiar i deixar una part del capital en herència. Segons la renda contractada, podràs assegurar per als de casa una part del capital aportat o tot el capital.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Cada vegada vivim més anys i amb més bona salut. Per això és més important planificar bé els ingressos que obtindrem durant la jubilació. Per protegir la nostra qualitat de vida i benestar en aquesta etapa serà important disposar d'un complement a la pensió pública fruit del nostre estalvi. Comença per calcular quant cobraràs en jubilar-te i marca't un objectiu d'estalvi que et permeti completar els teus ingressos segons les teves necessitats.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

[F8][Destacado] Tot sobre la jubilació

VidaCaixa Form

[F8][Destacado] Visualiza tu futuro

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació