[F12] Particulars - La millor gestora

VidaCaixa, la millor gestora d'Espanya

[F28][Cita - Pregunta Solucion] Millor gestora

Amb més de 2 milions de partícips i més de 70.000 milions d'euros gestionats, VidaCaixa és la gestora més gran d'Espanya.

[F17] Navegacion - Seguros de vida familiar

[F29][Respuesta Informativa - Pregunta Solucion] Millor gestora

Els experts ho confirmen: VidaCaixa és la millor gestora de pensions d'Espanya. Entitats independents i de prestigi internacional han reconegut nombroses vegades els resultats consistents, amb rendibilitats per sobre del mercat, que la gestora aconsegueix per als seus partícips.

Com ho fem? Fem una gestió activa i discrecional de les inversions. D'acord amb les decisions dels comitès d'inversió i d'assignació d'actius de l'equip de gestors, les inversions es van ajustant al que passa en els mercats en cada moment.
Avui dia, més d'una trentena de premis avalen la qualitat de la gestió i els productes de VidaCaixa.

Publicador de continguts

Altres preguntes freqüents

El perfil de risc determina l'exposició a renda variable que té la cartera en què s'inverteix. Es pot adoptar un perfil més conservador, amb més focus en la renda fixa, o un perfil més agressiu, amb més exposició a renda variable. Per determinar què ens convé més ens hem de plantejar algunes preguntes. De primer és important establir quina és la nostra expectativa d'estalvi, és a dir, quina és la nostra fita. En segon lloc, hem de calcular quant de temps tenim per assolir-la. Si l'horitzó temporal fins a la jubilació és ampli, la decisió més racional és beneficiar-se del creixement que la renda variable pot aportar, amb l'avantatge que el llarg termini esmorteirà la volatilitat. A prop de la data de jubilació convé adoptar un perfil més conservador, d'estabilitat. L'ajuda d'un expert sempre és un bon suport en la presa d'aquestes decisions.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (0 Vots)

El 100% dels actius gestionats en VidaCaixa s'inverteixen seguint criteris ambientals, socials i de govern corporatiu (ASG). Aquest compromís deriva de l'adhesió de VidaCaixa als Principis per a la Inversió Responsable de les Nacions Unides (UNPRI, en anglès), el projecte mundial més gran d'impuls a la gestió responsable de les inversions. VidaCaixa va ser la primera entitat a Espanya a adherir-se als UNPRI com a asseguradora de vida i gestora de plans de pensions.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (0 Vots)

[F8][Destacado] Tot sobre la jubilació

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació