[F12] Empreses - Plans de pensions i previsió social

Una àmplia gamma de possibilitats a la seva disposició, que s'adapten a les necessitats particulars de la seva empresa.

[F17][Navegacion] Plans de pensions i previsió social

[F23][Productos] Empreses - Plans de pensions i previsió social

Productes

Es tracta d'un producte de previsió social empresarial. Té diverses modalitats, que van des del pla de pensions d'ocupació, que es fa a mida; el pla de pensions d'ocupació de promoció conjunta, adequat per a grups d'empreses o sectorials, o el pla de pensions d'ocupació de promoció conjunta amb disseny estandarditzat. Disposa d'assistència les 24 hores durant els 365 dies de l'any i assessorament personalitzat, entre altres avantatges.

El Pla de Previsió Social Empresarial és una assegurança amb una rendibilitat assegurada, amb un tipus d'interès garantit al cobrament de la prestació. Senzill i de fàcil implantació, elimina la possibilitat de pèrdues en el moment del cobrament, optimitza la rendibilitat fiscal de l'estalvi i té un tipus d'interès garantit.

Els residents al País Basc disposen de plans de previsió social específics. Un producte d'estalvi a llarg termini flexible i amb un excel·lent tractament fiscal. Presenta diverses modalitats: Pla de previsió d'ocupació, Pla de previsió d'ocupació de promoció conjunta i Pla de previsió d'ocupació de promoció conjunta amb disseny estandarditzat, a més d'altres avantatges com assistència 24 hores tot l'any o assessorament personalitzat.

Publicador de continguts

Preguntes freqüents

És un document que conté les condicions de l’assegurança. Està constituït, de manera inseparable, per les condicions generals, les particulars i, si escau, les especials i/o els butlletins d’adhesió, així com pels suplements que modifiquin o complementin els anteriors.

T'ha estat útil aquesta resposta?

Mitjana (1 Vot)

És un contracte que et permet assegurar un capital per cobrir les situacions inesperades en cas de defunció (o invalidesa si s’ha contractat la garantia).

T'ha estat útil aquesta resposta?

Mitjana (0 Vots)

Un pla de pensions és un producte que permet estalviar còmodament, per tal de poder disposar d’un capital o una renda en el moment de la jubilació o en cas d’incapacitat, i en cas de defunció, perquè en puguin disposar els teus beneficiaris. A més, els plans de pensions són, ara com ara, el producte que permet obtenir el màxim estalvi fiscal en la declaració de la renda.

T'ha estat útil aquesta resposta?

Mitjana (0 Vots)

Una assegurança de vida és una manera immediata, fàcil i assequible de garantir una seguretat econòmica en el futur a persones properes a nosaltres que depenen econòmicament dels nostres ingressos.

T'ha estat útil aquesta resposta?

Mitjana (0 Vots)

Per facilitar la designació de beneficiaris en cas de defunció, en el moment de la contractació et facilitarem un full on podràs indicar-los. Aquesta designació podrà ser modificada tantes vegades com vulguis.

T'ha estat útil aquesta resposta?

Mitjana (0 Vots)

VidaCaixa Blog

Blog

Temes que et poden interessar

Selecciona el tema que t'interessa

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació