[F12] [Particulars - Plans de pensions] Destí

Estalvi per a la jubilació amb interessants avantatges fiscals

Destí és una gamma de plans de pensions que responen a la filosofia de plans amb data objectiu. Es tracta de plans no garantits orientats a la gestió òptima de l'estalvi tenint en compte l'horitzó temporal de jubilació. Formen Gamma Destí quatre plans de pensions amb diverses dates objectiu. Selecciona el més pròxim al teu horitzó de jubilació.

[F18] Beneficis - Plans de pensions - Destí

Beneficis

Estalvi de manera òptima

Els Plans Destí gestionen l'estalvi de manera òptima en funció dels anys que et queden per jubilar-te.

Avantatges fiscals

Et beneficiaràs d'importants avantatges fiscals en la teva declaració de la renda.

Garanteixen una inversió racional

Hi ha una exposició més gran a la renda variable a l'inici per fer créixer els teus estalvis i, progressivament, el perfil inversor es torna més conservador.

[F23][Productos] Particulars - Plans de pensions - Destí

Productes

Gestió activa adaptant les inversions cap a un perfil més conservador a mesura que s'acosta a l'horitzó temporal de jubilació de l'any 2026.

Gestió activa adaptant les inversions cap a un perfil més conservador a mesura que s'acosta a l'horitzó temporal de jubilació de l'any 2030.

Gestió activa adaptant les inversions cap a un perfil més conservador a mesura que s'acosta a l'horitzó temporal de jubilació de l'any 2035.

Gestió activa adaptant les inversions cap a un perfil més conservador a mesura que s'acosta a l'horitzó temporal de jubilació de l'any 2040.

Gestió activa adaptant les inversions cap a un perfil més conservador a mesura que s'acosta a l'horitzó temporal de jubilació de l'any 2050.

Gestió activa adaptant les inversions cap a un perfil més conservador a mesura que s'acosta a l'horitzó temporal de jubilació de l'any 2060.

Publicador de continguts

Altres preguntes freqüents

Aquests plans adapten la seva inversió als anys que quedin fins a arribar a la jubilació. Funcionen de la manera següent: primer es fan créixer els estalvis i, a mesura que s'acosta la data per jubilar-se, l'estratègia d'inversió guanya estabilitat.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Les carteres dels Plans Destí estan àmpliament diversificades. Aquesta n'és la clau. Uns anys seran les borses en els mercats emergents, mentre que en altres ocasions serà l'or o la renda fixa europea. Aquesta estratègia ajuda a reduir el risc de la inversió, alhora que es manté un horitzó de rendibilitat.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Sí, els plans de pensions són l’únic producte financer que desgrava en la declaració de la renda. L’import deduïble en la declaració de la renda anual serà la menor de les següents quantitats: a) El 30 per 100 de la suma dels rendiments nets del treball i d’activitats econòmiques percebuts individualment en l’exercici. b) 1.500 euros anuals. Aquest límit s'incrementarà en 8.500 €, sempre que aquest increment provingui de contribucions empresarials, o d'aportacions del treballador al mateix instrument de previsió social per un import igual o inferior a la contribució empresarial respectiva.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

[F8][Destacado] Tot sobre la jubilació

VidaCaixa Blog

Blog

Temes que et poden interessar

Selecciona el tema que t'interessa

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació