[F12] [Particulars - Plans de pensions] Destí

Pla destí jubilació

A VidaCaixa t’acompanyem en el teu primer pas cap al futur: tu decideixes cap a on i nosaltres fem tota la resta. Els plans destí jubilació són la manera més segura i transparent de rendibilitzar els estalvis al teu ritme, amb una filosofia de l’estalvi que funciona amb terminis de dates i objectius. Entre els nostres plans destí jubilació pots triar les fites d’estalvi, descobreix-los tots i selecciona el que més s’ajusti a les teves necessitats.

[F23][Productos] Particulars - Plans de pensions - Destí

Productes

Tria un futur millor amb el pla destí jubilació que més s’adapti a tu

[Texto SEO] EPSV Destino

[F18] Beneficis - Plans de pensions - Destí

Beneficis

Pla destí jubilació per estalviar al teu ritme

Avantatges fiscals

Aconsegueix treure el màxim profit als teus estalvis amb els plans de pensions; són l’únic producte financer que desgrava a la declaració de la renda.

Inverteix amb seny

Fes créixer els teus estalvis, però sense exposar-te al risc. Els plans de pensions Destí aconseguiran més rendibilitat de l’estalvi en els primers anys i es convertiran en un matalàs estable de manera progressiva per assegurar els teus diners per al futur.

Titulo preguntas frecuentes destinoPreguntes freqüents
No t’amoïnis si et sorgeixen dubtes sobre quin és el millor pla destí jubilació per a tu. T’expliquem tot el que has de saber per fer una elecció que encaixi amb el teu perfil i compleixi totes les teves expectatives. Consulta la nostra guia de preguntes freqüents i millora el teu nivell de vida al futur.


Publicador de continguts


 • Per què em convenen els Plans Destí?

  • Aquests plans adapten la seva inversió als anys que quedin fins a arribar a la jubilació. Funcionen de la manera següent: primer es fan créixer els estalvis i, a mesura que s'acosta la data per jubilar-se, l'estratègia d'inversió guanya estabilitat.
 • És una inversió segura?

  • Les carteres dels Plans Destí estan àmpliament diversificades. Aquesta n'és la clau. Uns anys seran les borses en els mercats emergents, mentre que en altres ocasions serà l'or o la renda fixa europea. Aquesta estratègia ajuda a reduir el risc de la inversió, alhora que es manté un horitzó de rendibilitat.
 • Els plans destí tenen avantatges fiscals?

  • Els plans Destí són l’únic producte financer que desgrava a la declaració de la renda. L’import deduïble serà el menor de les quantitats següents:

   -El 30% de la suma dels rendiments nets de la feina i d’activitats econòmiques percebuts durant l’exercici.

   -1.500€ anuals i es podria incrementar fins a 8.500 sempre que provingui d’aportacions empresarials o del treballador al mateix instrument de previsió social pel mateix import o inferior a la contribució empresarial.
Categorias relacionadas Destino tituloCategories relacionades
A VidaCaixa volem ajudar-te a construir un futur millor per a tu i per als teus. Com a líders al sector assegurador a Espanya tenim molt per oferir-te amb solucions que s’adapten a cada situació; de forma fiable i segura podràs preparar-te pel dia de demà. Aquí podràs trobar els productes que, juntament amb els nostres plans de destí jubilació, podràs combinar en funció de les teves necessitats.


Articulos relacionados destino tituloArticles relacionats

Actualitat, el més buscat

Estigues informat i no et perdis cap detall de les novetats. Pren nota perquè a VidaCaixa tenim més de cent anys d’experiència i volem compartir-la amb tu. Llegeix el nostre blog per prendre la millor decisió. No et perdis res!


VidaCaixa Form