[F8] Únete al equipo - Únete al equipo de VidaCaixa

Uneix-te a l’equip de VidaCaixa

El nostre únic secret per ser líders al sector és a la fortalesa del nostre equip.

 

Els nostres valors es fonamenten en la qualitat, la confiança i el compromís social; són una referència bàsica que ens acompanya a la nostra feina diària i a la gestió de la companyia. Sense un equip de professionals amb aquests valors no seríem una entitat líder. 

 

Ets compromès, empàtic, t’agrada la feina en equip, et consideres una persona constant, implicada i capaç per orientar les persones o tens inquietuds d’innovació?  Vols unir-te a l’equip de VidaCaixa, líder en l’àmbit de la previsió social?
 [F32] Únete al equipo - contenido estatico


A VidaCaixa oferim servei a un gran nombre de persones i empreses en assegurances d’estalvi i inversió, assegurances de vida, plans de pensions i previsió. Estem creixent constantment, ens agrada innovar en les relacions amb els nostres clients i treballem per incorporar els millors professionals. Amb tu, VidaCaixa és més. Vols formar part de l’equip? Deixa’ns el teu CV o explora les nostres ofertes de feina. 

Reconeguts amb la màxima qualificació en inversió sostenible. Així som.

Les grans decisions parteixen de persones com tu. Per això ens agrada comptar amb el millor talent. Els nostres perfils? La majoria actuaris, data scientist, business analyst, gestors d’inversió i perfils quantitatius. Però sobretot, que siguin propers i accessibles.  

Si vols unir-te a l’equip de VidaCaixa has de saber que t’endinsaràs en un entorn que valora i promou el treball en equip. 

Com empresa líder del sector assegurador a Espanya, VidaCaixa ha estat reconeguda novament amb la màxima qualificació en inversió sostenible que concedeixen els Principis d’Inversió Responsable de les Nacions Unides (PRI), pel nostre compromís i impuls en aquesta direcció.

Així, el teu desenvolupament professional es durà a terme apostant per la formació enfocada a les data skills, l’entorn digital i les últimes novetats del sector assegurador. L’objectiu? Avançar al ritme de les novetats i els canvis per oferir la millor experiència als nostres clients.