[F13] Coneix les ofertes de treball

[F32][Informació corporativa] Treballa amb nosaltres

cabecera

 

Ets una persona ambiciosa, innovadora, orientada a les persones i capaç de treballar en equip?

Desitges treballar a l'empresa capdavantera en l'àmbit de la previsió social?

Volem que formis part del nostre equip!

A VidaCaixa oferim servei a un gran nombre de persones i empreses en assegurances d'estalvi i inversió, assegurances de vida, plans de pensions i previsió.

Estem creixent constantment, ens agrada innovar en les relacions amb els nostres clients i treballem per incorporar als millors professionals.

Coneix les ofertes de treball 

D’acord amb el que disposa la normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les dades personals que ens proporciona, així com les que es puguin obtenir durant el procés de selecció que, si és el cas, pugui tenir lloc, seran incorporades a un fitxer titularitat de VidaCaixa, SAU, d’Assegurances i Reassegurances (la ""Societat""), amb domicili al Paseo de la Castellana 189, 28046 Madrid (Espanya), amb la finalitat de gestionar i mantenir la candidatura a ocupar un lloc de treball en la societat. El seu currículum vitae serà conservat per a processos de selecció actualment en curs, així com per a aquells que poguessin dur-se a terme en el futur. Si vol exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, haurà de dirigir-se mitjançant sol·licitud per escrit a C / Juan Gris 2-8 de Barcelona (08014) o bé per correu electrònic a seleccion@vidacaixa.es, en els termes i les condicions que es preveuen legalment i amb el deure d’acreditar la seva identitat en tot cas.