[F12] Particulars - Assegurances de vida

Les assegurances de vida garanteixen una seguretat econòmica en el futur a persones pròximes a nosaltres que depenen econòmicament dels nostres ingressos. 

[F17] Navegacion - Seguros de vida familiar

[F18] Beneficis - Assegurances de vida

Beneficis

Protecció econòmica

Assegura un capital en cas de defunció i davant malaltia greu o invalidesa.

Avantatges fiscals

Els beneficiaris d'una assegurança de vida disposen d'avantatges fiscals.

Especialistes mèdics les 24 hores

Orientació telefònica tot l'any amb un equip mèdic especialitzat en medicina general i de família.

[F23][Productos] Particulars - Assegurances de vida

Productes

Garanteix el cobrament d'un capital assegurat als familiars, en cas de defunció o invalidesa absoluta o permanent del titular.

Protecció exclusiva per a tu i la teva família amb una tarifa plana mensual constant durant els 3 primers anys. S'anticipa el 50% del capital en cas de càncer, d'infart i de malalties greus. Disposa d’una cobertura exclusiva de doble capital en cas de defunció o d'invalidesa absoluta i permanent per accident.

Garanteix l'amortització i cancel·lació de préstecs personals i hipotecaris en cas de mort o invalidesa absoluta i permanent de titular, cancel·lant l'assegurança a l'finalitzar el pagament de el préstec associat.

[F23][Productos] Pimes i autònoms - Assegurances de vida

Assegurances de vida

Protecció exclusiva per a tu i els teus socis amb una quota mensual constant durant els 3 primers anys. Podràs disposar d'uns ingressos en cas d'incapacitat temporal, sol·licitar el 50% de l'capital en cas de càncer, infart i malalties greus i disposar d'una cobertura exclusiva de doble capital en cas de defunció o invalidesa absoluta i permanent per accident.

Una assegurança de vida per a empreses. Una eina que té com a objectiu la protecció contra els riscos en l’àmbit professional. Totalment flexible a l’hora de triar les cobertures, permet disposar d’uns ingressos en cas d’incapacitat temporal.

Una assegurança de vida per a negocis adreçada a autònoms i pimes. Una eina que té com a objectiu la protecció contra els riscos en l’àmbit professional. Permet disposar d’uns ingressos en cas d’incapacitat temporal.

Pensat per a la seva empresa i els seus treballadors, VidaCaixa convenis és una eina per a assegurar les obligacions derivades del seu conveni col•lectiu sectorial, quan aquest prevegi el pagament d’una indemnització en cas que es produeixi la defunció o la incapacitat d’algun dels seus treballadors.

Adreçada a pimes, VidaCaixa Empleats és una assegurança de vida per als seus empleats que permet a l’empresari fer front als riscos de defunció o incapacitat en els seus diferents graus tant per accident com per malaltia. Compta amb avantatges fiscals importants i fidelitza els empleats.

Garantiza la amortización y cancelación de préstamos o cuentas de crédito con finalidad empresarial, en caso de fallecimiento o invalidez absoluta y permanente de asegurado y las cuotas del préstamo en el caso de incapacidad temporal, cancelándose automáticamente el seguro al finalizar el pago del préstamo asociado.

Publicador de continguts

Altres preguntes freqüents

És una bona idea contractar una assegurança de vida risc o una de vida estalvi des que comences a treballar. No saps mai quan pot sorgir un problema que impedeixi mantenir el teu ritme de vida actual. Quan comences a cotitzar és un bon moment per plantejar-te la teva qualitat de vida durant la jubilació.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Depèn del teu perfil de risc i de la necessitat econòmica que tinguis. Hi ha opcions per a perfils més conservadors, així com per a d'altres amb menys aversió al risc.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (0 Vots)

En una assegurança de vida risc mira el capital assegurat i les cobertures de l'assegurança, és a dir, que cobreixi tots els riscos, sobretot si preveu, a més de la defunció, les incapacitats. En el cas de l'assegurança de vida estalvi, fixa't en el perfil dels actius en els quals s'inverteix el capital aportat.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (0 Vots)

[F8][Destacado] Guía para tramitar una herencia

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació