[F12] Particulars - Rendes vitalícies

Rendes vitalícies

Gaudeix d’una renda per a tota la vida

A VidaCaixa et podem acompanyar durant tota la vida i fins on calgui. Amb els nostres productes de renda vitalícia podràs tenir ingressos mensuals per a tota la vida, amb una rendibilitat atractiva i avantatges a nivell fiscal molt superiors a altres alternatives. Transforma els teus estalvis i combat els imprevistos del futur. 

[F18] Beneficis - Rendes vitalícies

BENEFICIS

Beneficis de contractar un pla de renda vitalícia

Tranquil·litat

Compta amb ingressos mensuals per a tota la vida sense preocupar-te de l’evolució dels mercats

Per als teus

Segons la renda contractada, podràs assegurar el capital per a la teva família.

Amb dos titulars

Contracta la nostra renda vitalícia per a tu i per a qui tu vulguis, tindràs ingressos mensuals garantits fins a la mort de tots dos

Com tu vulguis

Segons la renda contractada, podràs incrementar la quantitat de renda mensual en funció de les teves necessitats

Preguntas frecuentes renta vitalicia tituloPREGUNTES FREQÜENTS

Preguntes freqüents sobre renda vitalícia

A VidaCaixa t’oferim la millor solució i plans amb molts avantatges, com ara les rendes vitalícies, però si tens dubtes, consulta la nostra guia de preguntes freqüents sobre qualsevol dels nostres productes i serveis. Continua llegint per saber-ne més i poder millorar el teu nivell de vida en el futur. Troba la solució que busques!


Publicador de continguts


 • Què són les rendes vitalícies?

  • La renda vitalícia és una assegurança de vida i estalvi que t’aportarà una renda periòdica per a tota la vida. Es tracta d’un producte d’estalvi que permet disposar d’una quantitat fixa de diners fins a la mort. Una renda vitalícia és un tipus d’assegurança que et garantirà ingressos constants a partir d’una aportació inicial i és, per tant, la millor solució per als que estan propers a la jubilació.

 • Quant he de tenir per a una renda vitalícia?

  • Depèn de cada entitat! El principal requisit per contractar una renda vitalícia és fer una aportació inicial, la quantitat pot variar. En el nostre cas, per mantenir el teu benestar i la teva qualitat de vida, podràs tenir una renda vitalícia mitjançant una prima única mínima de 20.000€. Entre altres requisits hi ha tenir un mínim de 750 setmanes de cotització o tenir entre 60 i 65 anys.

 • Quins avantatges tenen les rendes vitalícies?

  • L’exempció fiscal està garantida per a més grans de 65 anys. Per això, tot depèn de l’edat del prenedor i el percentatge pot oscil·lar entre un 60% per a menors de 40 anys o fins a un 92% per als que tenen 70 anys o més.

 • Quants anys dura la renda vitalícia?

  • La renda vitalícia acaba quan mor el titular o quan moren els beneficiaris amb dret a obtenir la renda vitalícia.  

 • Què passa amb els diners de la renda vitalícia en cas de mort?

  • Dependrà del tipus de renda vitalícia que hagis contractat. Pot ser que el capital reservat no pugui ser rescatat per part dels teus beneficiaris o pot ser que els diners decreixin després de la mort. T’has d’informar sobre les condicions de cadascuna de les carteres.
Categorias Relacionadas Rentas Vitalicias Particulares TituloCategories Relacionades
A VidaCaixa t’oferim solucions senzilles i segures que s’adapten a tu i als teus per ajudar-te en funció de les teves necessitats i fites del futur. Aquí trobaràs els productes i serveis que, juntament amb les nostres rendes vitalícies, podràs combinar en funció de les teves prioritats i objectius.


Artículos Relacionados Rentas Vitalicias Particulares TituloArticles relacionats

Actualitat, el més buscat

Busques més informació? Continua llegint al nostre blog, on podràs trobar tot el que necessites saber per prendre la millor decisió. A VidaCaixa tenim més de cent anys d’experiència i volem compartir-la amb tu. No et perdis res!


VidaCaixa Form