[F12] Particulars - Rendes vitalícies

La renda vitalícia és una eina que transforma els estalvis en una renda mensual per a tota la vida. Ofereix una atractiva rendibilitat i un avantatjós tractament fiscal.

[F17] Navegacion - Rentas vitalicias

[F18] Beneficis - Rendes vitalícies

Beneficis

Tranquil·litat:

Disposaràs d'una renda mensual per a tota la vida garantida, aliena a l'evolució dels mercats.

Per als teus:

És possible assegurar per a la teva família tot o part del capital aportat en funció de la renda contractada.

Dos titulars:

Pots contractar aquesta eina per a dues persones. La renda mensual està garantida mentre visqui un dels dos.

Com tu vulguis:

Tens la possibilitat d'incrementar la renda mensual.

[F23][Productos] Particulars - Rendes vitalícies

Productes

A més de complementar els teus ingressos, els teus beneficiaris disposaran del 100% del capital que s'hagi aportat, més un 1% extra fins a un màxim de 600 euros en cas de defunció.

Indicada especialment per a clients d'entre 60 i 75 anys, que disposin d'un capital i tinguin com a prioritat principal complementar els ingressos amb una renda mensual vitalícia, per a la qual es preveu, durant un període determinat de temps, un creixement anual no assegurat vinculat a l'Índex de Preus de Consum (IPC), i en què no és essencial per a ells deixar als beneficiaris un capital fix en cas de defunció.

L'import de la renda mensual és més alt en aquesta modalitat perquè el capital per defunció decreix amb els anys.

Major renda mensual perquè també decreix el capital per defunció amb els anys i perquè va lligat al valor de les carteres. Inverteix majoritàriament en renda fixa i evoluciona amb els anys per obtenir més rendibilitat.

S'obté la renda mensual més gran de totes les modalitats, però es renuncia al capital de defunció i al rescat de l'estalvi.

Publicador de continguts

Preguntes freqüents

És un document que conté les condicions de l’assegurança. Està constituït, de manera inseparable, per les condicions generals, les particulars i, si escau, les especials i/o els butlletins d’adhesió, així com pels suplements que modifiquin o complementin els anteriors.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

És un contracte que et permet assegurar un capital per cobrir les situacions inesperades en cas de defunció (o invalidesa si s’ha contractat la garantia).

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Un pla de pensions és un producte que permet estalviar còmodament, per tal de poder disposar d’un capital o una renda en el moment de la jubilació o en cas d’incapacitat, i en cas de defunció, perquè en puguin disposar els teus beneficiaris. A més, els plans de pensions són, ara com ara, el producte que permet obtenir el màxim estalvi fiscal en la declaració de la renda.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Una assegurança de vida és una manera immediata, fàcil i assequible de garantir una seguretat econòmica en el futur a persones properes a nosaltres que depenen econòmicament dels nostres ingressos.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Per facilitar la designació de beneficiaris en cas de defunció, en el moment de la contractació et facilitarem un full on podràs indicar-los. Aquesta designació podrà ser modificada tantes vegades com vulguis.

Més información aquí.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació