[F12] Particulars - Assegurances de vida amb préstecs

Assegurances de vida amb préstecs

Protecció i estabilitat econòmica per tenir cura dels teus

Les nostres assegurances de vida tenen cura dels teus i garanteixen la solvència econòmica per a la teva família. El compromís dels nostres productes és protegir i mantenir l’estabilitat financera de casa teva en cas de mort, a més d’evitar que els teus familiars heretin els teus deutes. A VidaCaixa també et podem donar suport en cas de mort, invalidesa absoluta i permanent o en situació de desocupació. T’ho posem fàcil, aquí trobaràs la solució perfecta per a tu:

[F12] Particulares - Seguros de vida con préstamo


Productes

Assegurances de vida amb préstec

Mantingues l’estabilitat econòmica de la teva família amb VidaCaixa. Amb les assegurances de vida vinculades a préstecs garantiràs un suport econòmic a casa sense que ningú hagi d’heretar els teus deutes. Protegeix els teus en cas de qualsevol imprevist com ara la invalidesa o la desocupació, descobreix els nostres productes i serveis aquí:

SEVIAM, assegurança de vida per a hipoteca i préstec

 • Amb l’assegurança de vida SEVIAM tens garantida l’amortització i la cancel·lació d’hipoteques i préstecs personals. I ja pots acomiadar-te’n sense compromís quan acabis de pagar el préstec associat.

 • És l’assegurança de vida per a hipoteca o préstecs que protegeix el teu deute en cas d’invalidesa absoluta permanent o mort. Amb aquesta assegurança de vida, els teus no heretaran els teus deutes.

 • Sense exclusivitat, amb SEVIAM et podràs assegurar els préstecs i hipoteques d’altres entitats financeres.

[F18] Beneficis - Assegurances de vida amb préstecs

Beneficis

Sense deutes

Garanteix l’amortització i la cancel·lació del préstec en cas de mort o invalidesa absoluta o permanent del titular, a més es pot cancel·lar l’assegurança en finalitzar el pagament del préstec associat.

Prima única, anual o mensual

La forma de pagament serà segons l’edat i el capital assignat de l’actiu. Si l’assegurança és temporal, pot ser prima única i per a les assegurances anuals renovables, anual o mensual.

Protecció econòmica

Vetllem per la teva tranquil·litat. Els nostres serveis són la seguretat i la solució que necessites en cas de situacions inesperades com malalties greus, invalidesa i mort.

[Texto SEO] Preguntas Frecuentes- Seguros de vida con préstamoPreguntes freqüents
Tens dubtes i no saps per on començar? Fes una ullada a la nostra guia de preguntes freqüents per conèixer de forma més profunda les nostres assegurances de vida amb préstec. T’expliquem tot el que necessites saber per protegir la teva tranquil·litat i la dels teus.


Publicador de continguts


 • Què és una pòlissa d’assegurances?

  • El contracte entre assegurat i la companyia asseguradora és la pòlissa d’assegurances. En concret, es tracta del document que conté les condicions de l’assegurança i està format en conjunt per: les condicions generals, les particulars i, si escau, les especials i/o els butlletins d’adhesió. A més, inclou els suplements que modifiquen o complementen els anteriors.

 • Què és una assegurança de vida?

  • Una assegurança de vida protegeix la teva família i tot aquell que depengui dels teus ingressos en cas de situacions sobrevingudes com la defunció o la invalidesa. En definitiva, és un contracte pel qual podràs assegurar un capital i cobrir aquestes necessitats familiars després de la mort del beneficiari. 

 • Per què necessito una assegurança de vida?

  • Sens dubte, és la millor manera de protegir el teu futur, i a VidaCaixa ho pots aconseguir a la teva mida. Una assegurança de vida és la millor manera de cuidar de tu i dels teus, i garantir-los una seguretat econòmica en el futur de manera fàcil i assequible.

 • En cas de mort, qui cobrarà el capital?

  • Perdre un ésser estimat és dolorós i aquests moments venen acompanyats de llargs tràmits burocràtics que fan que tot sigui més complicat. A VidaCaixa volem facilitar-te les coses, i des del moment de la contractació agilitzem aquests tràmits amb la designació dels beneficiaris en cas de mort. Aquesta designació es podrà modificar tantes vegades com vulguis. T’ho expliquem pas a pas aquí.
Categorías Relacionadas Título Seguros de Vida con PréstamoCategories Relacionades
A VidaCaixa som líders al sector assegurador a Espanya i, per això, tenim molt per oferir-te. Aquí trobaràs els serveis que més t’encaixin, juntament amb les nostres assegurances de vida amb préstec; descobreix i combina els nostres productes i serveis en funció de les teves necessitats.


Artículos Relacionados Titulo Seguros de Vida con PrestamoArticles relacionats

Actualitat, el més buscat

No et perdis res! Informa’t, resol dubtes i assabenta’t de les últimes novetats. A VidaCaixa tenim més de cent anys d’experiència i volem compartir-la amb tu per ajudar-te a prendre la millor decisió per al teu futur.


VidaCaixa Form