[F12] Particulars - Assegurances d'estalvi i inversió

Les assegurances d'estalvi permeten generar un capital per al futur de manera còmoda i sistemàtica i permeten cobrar una renda de manera immediata. El risc d'aquesta eina d'estalvi és reduït i té importants avantatges fiscals. Hi ha diferents modalitats: productes de rendibilitat garantida, d’inversió en borsa i renda vitalícia.

[F17] Navegacion - Seguros de ahorro

[F18] Beneficis - Assegurances d'estalvis

Beneficis

Interessos

En el cas d'optar per un pla individual d'estalvi sistemàtic (PIES), l'interès està garantit. Si es tracta d'una assegurança individual d'estalvi a llarg termini (AIELT), els interessos que genera el producte generen més interessos.

Renda vitalícia

Pots transformar el teu estalvi en una renda vitalícia (un ingrés mensual per a tota la vida), que pot servir per complementar la pensió o per si els ingressos baixen. Quan es rescata, tots els seus rendiments estan exempts d'impostos.

Recuperar l'estalvi

Amb una assegurança d'estalvi pots recuperar els teus diners quan vulguis. Si ho fas un cop hagin transcorregut cinc anys et podràs beneficiar d'un tractament fiscal avantatjós.

Avantatges fiscals

Les assegurances d'estalvi destaquen pels seus interessants avantatges fiscals. Una AIELT, per exemple, està exempta de tributació si es rescata passats cinc anys o no se superen els 5.000 euros anuals per persona.

[F23][Productos] Assegurances d'estalvis

Productes

Una modalitat de l'assegurança d'estalvi que converteix el teu estalvi en una renda mensual per a tota la vida, i que podràs contractar per a un o dos titulars si ho necessites.

Comença a estalviar fàcilment per a la jubilació. Aporta, de manera sistemàtica i constant, des de 50 € al mes fins. Amb capital garantit en cas d’invalidesa o mort durant els primers 10 anys a partir de la constitució, o fins a fer els 67 anys

Planifica la transmissió del patrimoni amb un capital de defunció garantit de com a mínim la prima durant els 10 primers anys o fins a arribar als 95 anys.

Publicador de continguts

Preguntes freqüents

És un document que conté les condicions de l’assegurança. Està constituït, de manera inseparable, per les condicions generals, les particulars i, si escau, les especials i/o els butlletins d’adhesió, així com pels suplements que modifiquin o complementin els anteriors.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

És un contracte que et permet assegurar un capital per cobrir les situacions inesperades en cas de defunció (o invalidesa si s’ha contractat la garantia).

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Un pla de pensions és un producte que permet estalviar còmodament, per tal de poder disposar d’un capital o una renda en el moment de la jubilació o en cas d’incapacitat, i en cas de defunció, perquè en puguin disposar els teus beneficiaris. A més, els plans de pensions són, ara com ara, el producte que permet obtenir el màxim estalvi fiscal en la declaració de la renda.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Una assegurança de vida és una manera immediata, fàcil i assequible de garantir una seguretat econòmica en el futur a persones properes a nosaltres que depenen econòmicament dels nostres ingressos.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Per facilitar la designació de beneficiaris en cas de defunció, en el moment de la contractació et facilitarem un full on podràs indicar-los. Aquesta designació podrà ser modificada tantes vegades com vulguis.

Més información aquí.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació