[F12] Particulars - Assegurances d'estalvi i inversió

Assegurances d'estalvi i inversió

Planifica el futuro desde el presente

Les assegurances d’estalvi permeten generar un capital per al futur i cobrar una renda de forma immediata. El risc d’aquest mètode per a l’estalvi és molt baix i té uns avantatges fiscals importants. A VidaCaixa ens preocupem pel teu futur tant com tu. T’oferim productes que faran créixer la teva guardiola de manera fàcil, còmoda i sense complicacions. Planifica i transforma el teu estalvi en una renda que pot canviar el futur i el dels teus. 

[F23][Productos] Assegurances d'estalvis

PRODUCTES DESTACATS

Descobreix les nostres assegurances d’estalvi

Valor Futur 10, Unit Linked

 • Planifica l’estalvi per a la jubilació de manera constant per complementar els teus ingressos i tenir més tranquil·litat el dia de demà.

 • Possibilitat de rescatar totalment en qualsevol moment, sense cap mena de penalització. L'import del rescat serà el valor de mercat de la cartera d'inversió en aquest moment.

 • Tria entre tres carteres d’inversió amb diferents comissions i diverses combinacions d’actius de renda fixa i variable. Fes la tria en funció de les necessitats i objectius que tinguis, i delega la gestió de la teva inversió en els nostres experts.

 • Capital garantit en cas d'invalidesa o defunció durant els primers 10 anys o, si has contractat amb més de 57 anys, fins a complir els 67 anys.

[F18] Beneficis - Assegurances d'estalvis

Beneficis

Beneficis de les nostres assegurances d’estalvi i inversió

L’hàbit de l’estalvi

Amb VidaCaixa podràs estalviar sistemàticament. Les aportacions periòdiques t’ajuden a crear un hàbit i redueixen l’esforç a llarg termini.

Defineix un objectiu d'estalvi

Estructura les teves necessitats per a analitzar i definir un objectiu d'estalvi per al futur.

Diversifica la inversió

Combinar diferents actius et pot ajudar a reduir el risc de la cartera.

[Texto SEO] Preguntas Frecuentes - Preguntas frecuentes sobre seguros de inversión y ahorroPreguntes freqüents

Preguntes freqüents sobre assegurances d’inversió i estalvi

Si tens cap dubte i no saps quin producte triar, no t’amoïnis, t’expliquem tot el que has de saber sobre les nostres assegurances de vida estalvi i inversió per planificar el teu futur i el dels teus. Consulta la nostra guia de preguntes freqüents per saber-ne més.


Publicador de continguts


 • Per què contractar una assegurança d’estalvi i en què em beneficia?

  • Si vols un complement a la teva jubilació o veure un creixement al compte d’estalvi, les assegurances d’inversió o estalvi són la teva millor opció. Es fan a través d’una assegurança de vida amb què podràs cobrar en cas de mort i, a més, tenen avantatges fiscals, et garanteixen l’obtenció d’un interès i sempre podràs recuperar els diners quan vulguis.

 • Com funciona una assegurança d’inversió?

  • Una assegurança d’estalvi o inversió és un producte financer amb què poder treure partit dels nostres diners. Estan destinats a un perfil més conservador pel risc baix que tenen, encara que també comporten una rendibilitat limitada. Tot i així, els darrers anys han sorgit els Plans Individuals d’Estalvi Sistemàtic (PIES) i els Unit Linked, que compten amb avantatges fiscals en els guanys que s’obtenen i l’opció en alguns casos de fer aportacions periòdiques amb un topall.

 • Quines són les millors assegurances d’estalvi?

  • Entre els nostres productes trobaràs diferents tipus d’assegurances d’estalvi. Cadascú té una fórmula diferent, però tots ells es fan a través d’una assegurança de vida, per poder cobrar l’estalvi i els interessos per part dels beneficiaris en cas de mort.

 • Què són les assegurances de vida amb estalvi?

  • Són el millor instrument per estalviar! Les assegurances de vida estalvi permeten generar un capital per al futur i cobrar una renda de manera immediata. El risc d’aquest mètode és molt baix i compta amb avantatges fiscals. Les assegurances d’inversió permeten que l'assegurat tingui un complement per a la pensió.