EPSV Titulo Pagina Imagen

Plans de previsió social (EPSV)

Rendibilitza els estalvis per al teu futur

A VidaCaixa sabem el que més t’importa i per això t’oferim eines d’estalvi per a la jubilació. Entre els nostres productes de previsió social també tenim plans específics per a residents al País Basc i que s’ajusten a la teva necessitat, edat i perfil inversor. Tenir un futur millor és a les teves mans. Són una alternativa d’inversió perfecta que, a més, tenen avantatges fiscals a la declaració de la renda.

[Texto SEO] EPSV Destino

[F8] [Banner EPSV] Información de los planes de previsión social

Informació dels plans de previsió social

En aquesta secció trobaràs la informació legal i principals característiques dels plans de previsió integrats a GeroCaixa, EPSV Individual, disponible a VidaCaixa.Título SEO Preguntas frecuentes sobre los EPSVPreguntes freqüents

Preguntes freqüents sobre els EPSV

Vols saber més? No et preocupis, t'expliquem tot sobre quin és el millor pla de previsió social per a residents al País Basc. Consulta la nostra guia de preguntes freqüents i millora el teu futur i el dels teus.


Publicador de continguts


  • Què són els plans de previsió social del País Basc?

    • Els plans de previsió social (EPSV) són un tipus de règim de previsió social complementari, són independents del sistema de pensions estatal i estan regulats per una normativa específica del Govern Basc.

  • Què és millor EPSV o pla de pensions?

    • La diferència principal entre les Entitats de Previsió Social Voluntàries (EPSV) i un pla de pensions és que el primer (EPSV País Basc) és un producte dirigit únicament i exclusivament als residents del País Basc, mentre que els plans de pensions són accessibles a tothom .
VidaCaixa Form