[F12] Otros - información coporativa

Sobre nosaltres

UN COMPROMÍS AMB EL TEU FUTUR

[F32][Informació corporativa] VidaCaixa


Qui som

A VidaCaixa tenim més de cent anys d’experiència al sector assegurador amb un compromís ferm amb les persones. Som líders a Espanya per oferir qualitat i aconseguir la confiança dels nostres clients. L’entitat està integrada a CaixaBank, compta a més amb el 49,92% de SegurCaixa Adeslas i la totalitat del capital social de BPI Vida i Pensões, Bankia Mediación i Sa Nostra.

La nostra identitat és el compromís social i la nostra essència és la confiança i la qualitat dels nostres productes. A VidaCaixa tenim una manera molt concreta d’entendre el sector assegurador per tenir un model d’empresa diferencial que treballa per garantir un futur millor. Mantenim el mateix compromís amb accionistes, clients com amb empleats i proveïdors o amb el conjunt de la societat. 

 

EL NOSTRE PROPÒSIT, ELS NOSTRES VALORS 

 

A VidaCaixa la nostra cultura corporativa és un valor afegit que ens inspira a crear vincles de confiança. Apostem per ser a prop de les persones i defensem la transparència en adaptar-nos a cada situació. 

La nostra raó de ser i el nostre propòsit és el compromís amb les persones i amb el futur. Ens posem a disposició dels nostres clients amb les millors eines i l’assessorament per prendre decisions, desenvolupar hàbits per al benestar financer o la planificació de la despesa, a més de garantir el poder adquisitiu durant la jubilació o protecció que necessiten per a les seves famílies. 

Fem realitat il·lusions i projectes de vida, però sobretot complim amb un compromís social que es percep en grans gestos com analitzar el 100% dels actius mitjançant criteris ambientals, socials i un bon govern corporatiu. Aquest esforç ens ha ajudat a aconseguir el màxim reconeixement de les Nacions Unides per la gestió responsable de les inversions. 

Els valors de VidaCaixa són els pilars fonamentals de l’entitat. 

  • Qualitat: És la nostra aposta, juntament amb una gestió eficient, mantenir una relació propera d’omnicanalitat. La innovació en els productes d’estalvi, la cerca de l’excel·lència tecnològica o l’automatització, així com el desenvolupament i el lideratge dels nostres professionals són les nostres màximes. 
  • Confiança: La clau de la nostra relació amb els clients. Ens focalitzem a assessorar el client garantint la transparència de la nostra feina, amb principis de responsabilitat en cadascun dels nostres productes o inversions. 
  • Compromís social: L’essència de l’entitat és el compromís amb la societat en conjunt. Canalitzant de manera eficaç i prudent l’estalvi i el finançament, i garantint un sistema de pagament eficient i segur. A més, la treballem mitjançant la inclusió i l’educació financera, la sostenibilitat mediambiental, el suport a la diversitat, amb els programes d’ajuts a l’habitatge o promovent el voluntariat corporatiu.