[F12] [Particulars - Assegurances d'estalvi i inversió] Rendibilitat garantida

Estalvia per al teu futur de manera còmoda i sense esforç

La millor manera d'estalviar per al futur sense presses i sense esforç. Amb les eines d'estalvi de rendibilitat garantida, el benefici de la teva inversió està assegurat al 100% i l'obtindràs de manera íntegra i periòdica; perfecte per a perfils de risc baix. El PIES (Pla Individual d'Estalvi Sistemàtic) i l'AIELT (Assegurança Individual d'Estalvi a Llarg Termini) són dos dels instruments que garanteixen la teva rendibilitat.

[F17] Navegacion - Seguros de ahorro - Rentabilidad garantizada

[F18] Beneficis - Assegurances d'estalvis - Rendibilitat garantida

Beneficis

Liquiditat

Es pot disposar de tots els diners quan es vulgui i sense penalitzacions.

Capital de defunció

Les eines d'estalvi que garanteixen la rendibilitat disposen, en cas de defunció, d'una assegurança per als beneficiaris.

Flexibilitat

Es pot començar amb petites aportacions i anar augmentant-les o disminuint-les en funció de les necessitats.

Fiscalitat

Proporcionen interessants avantatges fiscals.

[F23][Productos] Particulars - Assegurances d'estalvis - Rendibilitat garantida

Productes

Estalvia sense esforç a partir de 50 euros al mes amb aquesta assegurança d'estalvi i disposa dels teus diners sempre que vulguis sense penalització. La rendibilitat del teu capital està sempre garantida.

A partir d'aportacions de 50 euros al mes pots generar un capital de manera segura per al teu futur. Una assegurança d'estalvi amb la qual pots recuperar els teus diners sempre que vulguis. Transcorreguts cinc anys, els rendiments estan exempts de tributació.

Publicador de continguts

Preguntes freqüents

És un document que conté les condicions de l’assegurança. Està constituït, de manera inseparable, per les condicions generals, les particulars i, si escau, les especials i/o els butlletins d’adhesió, així com pels suplements que modifiquin o complementin els anteriors.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

És un contracte que et permet assegurar un capital per cobrir les situacions inesperades en cas de defunció (o invalidesa si s’ha contractat la garantia).

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Un pla de pensions és un producte que permet estalviar còmodament, per tal de poder disposar d’un capital o una renda en el moment de la jubilació o en cas d’incapacitat, i en cas de defunció, perquè en puguin disposar els teus beneficiaris. A més, els plans de pensions són, ara com ara, el producte que permet obtenir el màxim estalvi fiscal en la declaració de la renda.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Una assegurança de vida és una manera immediata, fàcil i assequible de garantir una seguretat econòmica en el futur a persones properes a nosaltres que depenen econòmicament dels nostres ingressos.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Per facilitar la designació de beneficiaris en cas de defunció, en el moment de la contractació et facilitarem un full on podràs indicar-los. Aquesta designació podrà ser modificada tantes vegades com vulguis.

Més información aquí.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació