[F12] [Particulars - Plans de pensions] Inversió mixta

Plans de pensions de inversió mixta

Treu el profit més gran als teus estalvis

Els plans de pensions mixtos de VidaCaixa combinen els plans de pensions de renda fixa i els de renda variable. Estan pensats per oferir més rendibilitat i estalvi a llarg termini però sense promocions. Descobreix entre els nostres productes una forma senzilla i transparent d’invertir els teus estalvis per millorar el nivell de vida i del qual puguis treure avantatges fiscals importants a la declaració de la renda. T’acompanyem en els primers passos cap al futur perquè puguis disposar d’un matalàs per al dia de demà.

[F23][Productos] Particulars - Plans de pensions - Inversió Mixta

Productes

Rendibilitza els teus estalvis amb els plans de rendes mixtes

[Texto SEO] EPSV Destino

[F18] Beneficis - Plans de pensions - Inversió Mixta

Beneficis

Beneficis dels plans de rendes mixtes

Alta rendibilitat

Aconsegueix una bona rendibilitat dels teus estalvis sense haver-los d’exposar gaire. La cartera diversificada aconsegueix suavitzar les variacions de la borsa i combina la inversió en renda fixa amb la renda variable.

Avantatges fiscals

Aprofita’t dels avantatges fiscals de tenir un pla de pensions mixt; són l’únic producte financer que desgrava a la declaració de la Renda.

Titulo Preguntas Frecuentes Inversión MixtaPreguntes Freqüents
Tens cap dubte sobre els plans de pensions a rendes mixtes? No t’amoïnis, t’expliquem tot el que cal saber per fer una elecció que millori el teu futur i el dels teus. Consulta la nostra guia de preguntes freqüents, millora el teu nivell de vida en el futur i troba la solució que busques per assolir els teus objectius.


Publicador de continguts


 • Què és un pla de pensions mixt?

  • Un pla de pensions mixt és un producte que combina diferents estratègies d’inversió amb l’objectiu de trobar un equilibri entre rendibilitat i seguretat. Les inversions es fan tant en actius de renda fixa com en actius de renda variable.

 • Com funcionen els plans de pensions mixtos?

  • Els plans de pensions a rendes mixtes funcionen d’una manera semblant a altres tipus de plans de pensions, amb la diferència que combinen diferents estratègies d’inversió: la de renda fixa i la de renda variable.

 • A quins riscos m’exposo en invertir en plans de pensions mixtos?

  • Com qualsevol producte financer, els plans de pensions mixtes també tenen riscs. La part positiva és que segons el perfil de risc de l’inversor pots decidir orientar un percentatge d’inversió més alt en actius més segurs o menys.

 • A quina edat em convé contractar un pla de pensions a rendes mixtes?

  • Aquests plans de pensions mixtos estan recomanats per a perfils de 40 a 50 anys. El percentatge de la inversió en renda variable serà més gran o menor en funció dels anys que et quedin fins a la jubilació.
Categorias Relacionadas Titulo Inversión MixtaCategories Relacionades
A VidaCaixa tenim molt per oferir-te. Tenim solucions senzilles i segures que s’adapten a tu i als teus per ajudar-te a construir un futur millor. Aquí trobaràs els productes que, juntament amb els nostres plans de pensions mixtos, podràs combinar en funció de les teves necessitats.


Artículos Relacionados Titulo Inversión MixtaArticles relacionats

Actualidad, el més buscat

No perdis detall de les novetats i mantingues-te informat perquè a VidaCaixa tenim més de cent anys d’experiència i volem compartir-la amb tu. Al nostre blog trobaràs tot el que necessites saber per prendre la millor decisió, sense perdre’t res.


VidaCaixa Form