[F12] [Particulares - Pregunta solucion] Ara que sóc jove - Quants anys haig de treballar per cobrar la pensió?

Quants anys haig de treballar per cobrar la pensió?

[F28][Cita - Pregunta Solucion] Ara que sóc jove vull protegir el meu futur - Quants anys haig de treballar per cobrar la pensió?

L'edat de jubilació i els anys cotitzats per cobrar el 100% de la pensió augmenten progressivament. Coneix-ne aquí tots els detalls.

[F17] Navegacion - Seguros de vida familiar

[F29][Respuesta Informativa - Pregunta Solucion] Ara que sóc jove vull protegir el meu futur - Quants anys haig de treballar per cobrar la pensió?

*Des del 2013 el mínim de 35 anys augmenta progressivament fins que el 2027 quedarà fixat en 38 anys i 6 mesos.

En virtut de la reforma fiscal que va entrar en vigor el 2013, l'edat de jubilació a Espanya quedarà fixada el 2027 en 67 anys. Fins llavors augmentarà progressivament. Paral·lelament també s'incrementen els anys cotitzats exigits per beneficiar-se del 100% de la pensió pública, que el 2027 serà de 38 anys i sis mesos. D'altra banda, per tenir dret a la prestació de jubilació caldrà haver acreditat un mínim de 15 anys cotitzats a la Seguretat Social.

Publicador de continguts

Preguntes freqüents

És un document que conté les condicions de l’assegurança. Està constituït, de manera inseparable, per les condicions generals, les particulars i, si escau, les especials i/o els butlletins d’adhesió, així com pels suplements que modifiquin o complementin els anteriors.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

És un contracte que et permet assegurar un capital per cobrir les situacions inesperades en cas de defunció (o invalidesa si s’ha contractat la garantia).

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Un pla de pensions és un producte que permet estalviar còmodament, per tal de poder disposar d’un capital o una renda en el moment de la jubilació o en cas d’incapacitat, i en cas de defunció, perquè en puguin disposar els teus beneficiaris. A més, els plans de pensions són, ara com ara, el producte que permet obtenir el màxim estalvi fiscal en la declaració de la renda.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Una assegurança de vida és una manera immediata, fàcil i assequible de garantir una seguretat econòmica en el futur a persones properes a nosaltres que depenen econòmicament dels nostres ingressos.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Per facilitar la designació de beneficiaris en cas de defunció, en el moment de la contractació et facilitarem un full on podràs indicar-los. Aquesta designació podrà ser modificada tantes vegades com vulguis.

Més información aquí.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

[F8][Destacado] Tot sobre la jubilació

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació