[F12] [Particulars - Plans de pensions] Renda fixa

Pla de pensions de renda fixa

Inverteix en el teu futur d’una manera segura

El primer pas cap al teu futur és l’estalvi: tu decideixes cap a on i nosaltres t’hi acompanyem. A VidaCaixa pots trobar la manera més segura i fiable d’estalviar per a la jubilació, aquí trobaràs el pla de pensions de renda fixa que més t’encaixi en funció de la teva edat, les necessitats que tinguis i el teu perfil inversor. Els nostres plans de renda fixa treballen amb deute que emeten tant països com empreses, es tracta de bons, lletres i obligacions que paguen uns interessos després d’un període de temps determinat, amb un risc escàs. 

Recorda que els plans de pensions són una alternativa d’inversió que té avantatges fiscals a la declaració de la renda. 

[F18] Beneficis - Plans de pensions - Renda fixa

Beneficis

Els beneficis dels nostres plans de pensions de renda fixa

Rentabilidad estable

La inversió que facis serà en mercats de renda fixa que tenen com a resultat una rendibilitat estable de l’estalvi a curt i a mitjà termini.

Avantatges fiscals

Aconsegueix treure el màxim profit d’aquests productes de renda fixa: els plans de pensions són l’únic producte financer que desgrava a la declaració de la renda.

Titulo Preguntas FrecuentesPreguntes Freqüents

Preguntes freqüents sobre els nostres plans de pensions de renda fixa

Tens cap dubte sobre els plans de renda fixa a curt termini? T’expliquem tot el que cal saber sobre els nostres plans de pensions per millorar el teu nivell de vida en el futur. Consulta la nostra guia de preguntes freqüents per saber-ne més.


Publicador de continguts


 • Què és un pla de pensions a renda fixa?

  • Els plans de pensions de renda fixa són un tipus d’inversió que es fa en mercats de renda fixa, l’emeten països i empreses, i és aquella amb què podràs rendibilitzar els estalvis de manera estable quan falta poc per a la jubilació.

 • Com funcionen els plans de pensions de renda fixa?

  • A diferència dels plans de renda variable, el funcionament dels plans de renda fixa a curt termini es basa a invertir part del patrimoni en actius de renda fixa. Es tracta de bons, lletres i obligacions que, transcorregut un període de temps, paguen interès. El nivell de risc dels plans de pensions a renda fixa és escàs en molts casos i baix en d’altres.

 • Quins avantatges tenen els plans de pensions de renda fixa?

  • L’avantatge més destacat que aporten els plans de pensions de renda fixa als inversors és la seguretat que la inversió té una rendibilitat estable a curt termini. A més, aquest producte compta amb grans avantatges fiscals.

 • Quan em convé contractar un pla de renda fixa a curt termini?

  • Qualsevol pla de pensions de renda fixa és ideal per a més grans de 60 anys o persones que s’acosten a l’edat en què tenen pensat retirar-se. En definitiva, són plans per a un perfil inversor que busca una rendibilitat estable i que busqui obtenir beneficis fiscals a la declaració de la renda.

 • Com afecta aquest pla de pensions la renda?

  • Els plans de pensions a renda fixa permeten desgravar-se una quantitat de diners a la declaració de la renda. És important valorar com rescatar un pla de pensions perquè sigui més avantatjós fiscalment. Els diners que es reben d’un pla de pensió compten per a Hisenda com a rendes de la feina i, per tant, compten de cara a l’IRPF.
Categorias relacionadas Renta Fija tituloCategories relacionades
A VidaCaixa som líders al sector assegurador a Espanya i tenim molt per oferir-te amb solucions que s’adapten a la teva edat i perfil inversor. Una forma fiable i segura de preparar-te per al futur i que tenen uns avantatges fiscals importants. Aquí podràs trobar els productes i serveis que més t’encaixin juntament amb els nostres plans de pensions de renda fixa per millorar el teu futur, descobreix i combina els nostres productes en funció de les teves necessitats.


Blog Renta Fija tituloArticles relacionats

Actualitat, el més buscat

No et perdis res! Informa’t, resol dubtes i assabenta’t de les últimes novetats. A VidaCaixa tenim més de cent anys d’experiència i volem compartir-la amb tu per ajudar-te a prendre la millor decisió per al teu futur.


VidaCaixa Form