[F12] [Particulars - Plans de pensions] Renda variable

Plans de pensions de renda variable

Estalvia de forma còmoda i sense esforç

Troba la rendibilitat a llarg termini que necessiten els teus estalvis i treu-li partit al teu futur. Els nostres plans de pensions de renda variable treballen amb deute que emeten empreses que cotitzen als mercats principals per aprofitar el potencial dels teus estalvis quan encara falten molts anys per a la teva jubilació. Senzill i transparent, podràs conèixer l’evolució de la inversió en temps real. A més, els nostres plans poden ser la millor alternativa per invertir i amb la qual poder beneficiar-te d’avantatges fiscals a la declaració de la renda.

Navegación producto Renta Variable Particulares

[F23][Productos] Particulars - Plans de pensions - Renda Variable

Productes

Estalvia per a la teva jubilació amb els nostres plans de pensions a renda variable

[Texto SEO] EPSV Destino

[F18] Beneficis - Plans de pensions - Renda Variable

Beneficis

Beneficis de contractar un pla de pensions a renda variable

Més rendibilitat a llarg termini

Pensat per a persones sense por del risc. Perfil inversor arriscat però amb més rendibilitat a llarg termini.

Transparència

Plans senzills i amb seguiment en temps real, podràs conèixer com evoluciona la inversió al moment.

Inversió diversificada

Els plans de pensions en renda variable treballen amb diferents companyies que cotitzen als mercats principals.

Titulo preguntas frecuentesPreguntes Freqüents

Preguntes freqüents sobre plans de pensions a renda variable

Si et planteges contractar algun d’aquests plans de pensions de renda variable, però tens dubtes, no t’amoïnis! T’expliquem tot el que necessites saber dels nostres productes i serveis per poder rendibilitzar els teus estalvis i canviar el teu futur o el dels teus. Consulta la nostra guia de preguntes freqüents per saber-ne més.


Publicador de continguts


 • Què és un pla de pensions a renda variable?

  • Inversió a llarg termini en què la recuperació del capital invertit o la seva rendibilitat no estan assegurats al cent per cent. Es tracta d’invertir en accions de companyies que cotitzen a la borsa. La seva rendibilitat és més gran que amb els plans de pensions de renda fixa, però el risc és molt més gran. Aquests tipus d’inversions estan pensats per a un tipus de perfil inversor de risc. 

 • Quins avantatges té la renda variable?

 • Quan em convé contractar plans de pensions de renda variable?

  • Aquests plans de pensions de renda variable estan pensats per a un perfil més jove, menor de cinquanta anys, que encara tinguin recorregut per amortitzar l’estalvi i treure’n rendibilitat. Sobretot que tinguin més llunyana la jubilació perquè la inversió els pugui ser rendible a llarg termini.

 • Per què és bo invertir en renda variable?

  • La inversió en renda variable és bona quan l’objectiu és a llarg termini, per això són productes pensats per a gent més jove que tingui la jubilació encara en un horitzó més llunyà. La rendibilitat de les accions és molt més gran que la resta de productes financers, però alhora també comporta un risc més elevat.

 • Quins són els productes de renda variable?

  • Aquest tipus de plans inverteixen en fons i mercats financers subjectes a les fluctuacions del mercat. Un exemple de les inversions de renda variable són les accions, les participacions en fons d’inversió o els bons.
Categorias relacionadas Renta Variable tituloCategories relacionades
A VidaCaixa tenim molt per oferir-te, et donem solucions que s’adapten a la teva edat i al teu perfil inversor, amb nosaltres podràs rendibilitzar els teus estalvis d’una manera senzilla i transparent a més d’obtenir importants avantatges fiscals dels nostres productes i serveis. Aquí podràs trobar el que més t’encaixi, juntament amb els nostres plans de pensions per millorar el teu futur.


Blog Renta Variable TituloArticles relacionats

Actualitat, el més buscat

Tens cap dubte sobre què fer amb els estalvis o com millorar el teu futur? No et preocupis! T’expliquem les últimes novetats amb informació útil perquè no et perdis res de res. A VidaCaixa tenim més de cent anys d’experiència; compta amb nosaltres per ajudar-te a trobar la millor solució per al teu futur.


VidaCaixa Form

VidaCaixa Form

VidaCaixa Form