Banner Seguros de vida para PYMES

Assegurances de vida per a pimes

Si la teva empresa o el teu negoci són gairebé com una segona família per a tu, a VidaCaixa volem ajudar-te a tenir-ne cura. T’oferim les nostres assegurances de vida per a petites i mitjanes empreses amb què tindràs les millors solucions adaptades a les teves necessitats i les del teu negoci. Cuida del teu patrimoni i dels teus empleats de la millor manera possible amb les nostres assegurances de vida per a pimes

[Productos]Seguros de vida para PYMES


PRODUCTES

Assegurances de vida per a petites i mitjanes empreses a mida

MyBox Vida Negocis

 • Protecció exclusiva per a autònoms, socis i persones clau sense relació laboral amb l’assegurat.

 • Permet mantenir una quota mensual constant durant els tres primers anys.

 • Tindràs ingressos en cas d’incapacitat temporal i cobertura exclusiva de doble capital en cas de mort o invalidesa absoluta i permanent per accident.

VidaCaixa Negocis i Empreses

 • Pensat per a empreses de CaixaBank.

 • Permet assegurar autònoms, socis i persones clau sense relació laboral amb el prenedor.

 • Tindràs flexibilitat per escollir les cobertures.

 • Permet disposar d’ingressos en cas d’incapacitat temporal.

VidaCaixa Negocis

 • Per a autònoms, socis i persones clau sense relació laboral amb el titular de l’assegurança.

 • Ingressos garantits en cas d’incapacitat temporal.

VidaCaixa Convenis

 • Permet assegurar que els treballadors mantinguin una relació laboral amb l’assegurat.

 • Compleix les obligacions derivades del conveni col·lectiu sectorial si aquest preveu el pagament d’una indemnització en cas de mort o d’incapacitat d’algun dels treballadors.

VidaCaixa Empleats

 • Per a empreses de CaixaBank.

 • Cobreix els compromisos per pensió dels treballadors que mantenen una relació laboral amb el beneficiari.

 • Permet que l’empresari faci front als riscos de defunció o incapacitat en els diversos graus, tant per accident com per malaltia.

 • Un atractiu per fidelitzar els empleats

SEVIAM Negocis Empreses

 • Garanteix l’amortització i la cancel·lació de préstecs o comptes de crèdit amb finalitat empresarial en cas de defunció o invalidesa absoluta i permanent del beneficiari.

 • Cancel·lació automàtica de l’assegurança en finalitzar el pagament del préstec associat

[Beneficios]Seguros de vida para PYMES

BENEFICIS

Protecció econòmica

Pòlisses amb què cuidar els teus empleats i aconseguir la seva fidelització.

Flexibilitat

Escull les cobertures i els capitals que s’adaptin a les necessitats de la teva empresa.

Avantatges fiscals

Són despeses deduïbles per a l’empresa.

Cobertures extra

Compten amb cobertures per mort.

Fidelització

Podeu servir per fidelitzar els teus empleats

[Texto SEO]Seguros de vida para PYMES FAQPREGUNTES FREQÜENTS

Preguntes freqüents sobre assegurances de vida per a pimes

Si encara tens dubtes sobre quina assegurança de vida per a petites empreses triar o quin és el pla més beneficiós per al teu negoci, no t’amoïnis, consulta la nostra guia de preguntes freqüents per saber més sobre les condicions o avantatges que pots obtenir amb les nostres solucions a mida per a empreses. Continua llegint, així podrem ajudar-te a escollir l’opció que millor s’adapti al teu negoci i als teus empleats.


Publicador de continguts


 • Què són les assegurances de vida per a pimes?

  • Una assegurança per a pimes és la via que té una empresa petita o mitjana per fer front a un risc, per evitar conseqüències en la seva activitat. L’empresa recorre a l’asseguradora perquè la protegeixi i es faci càrrec dels riscos que s’inclouen a la cobertura; a canvi, l’entitat li cobra una prima. A més, les assegurances de vida per a pimes són una oportunitat d’estalvi i seguretat per a la vellesa davant de les amenaces al sistema de pensions. I tenen uns avantatges fiscals interessants.

 • Què cobreix una assegurança de vida per a pimes?

  • Una assegurança de vida per a pimes compta amb cobertura de mort. Suposa despeses deduïbles per a l’empresa. A més d’una remuneració extrasalarial molt valorada, té molts avantatges ja que les aportacions fetes per l’empresari s’imputen com a rendiments del treball i, posteriorment, es redueixen, pel mateix import, a la base imposable general. Es pot arribar a beneficiar d’un 47% d’estalvi fiscal a la declaració de la renda.
[F8]Portal de colectivos

EMPRESES

Portal de col·lectius

Accedeix al Portal de Col·lectius on podràs administrar tots i cadascun dels productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa[F8]Aporta+

PARTÍCIPS I ASSEGURATS

Aporta+

Accedeix a la plataforma per a partícips i assegurats de productes de col·lectius i empreses[Texto SEO]Seguros de vida para PYMES RelacionadosPRODUCTES RELACIONATS
A VidaCaixa t’oferim la millor solució i la més competitiva per protegir el teu patrimoni i complir el compromís amb els teus empleats. Nosaltres t’ajudem perquè puguis fer front a qualsevol situació o imprevist al teu negoci; amb els nostres productes aconseguiràs cobrir els danys i donar la millor resposta als teus empleats. Coneix els productes d’assegurances de vida per a pimes i altres empreses, assegurances de vida col·lectives i altres plans relacionats.


[Texto SEO]Seguros de vida para PYMES BlogACTUALITAT

EL MÉS BUSCAT

Segueix informat i coneix totes les novetats sobre tot allò que pugui ser de rellevància per a la teva empresa. No et perdis cap detall de l’actualitat al nostre blog i troba allò que necessitis per estar al dia. A VidaCaixa volem compartir els nostres cent anys d’experiència amb tu perquè puguis comptar amb la solució que s’adapti millor a tu.