[F12] [Particulares - Pregunta solucion] Ara que sóc jove - Si estalvio 50 € al mes a partir d'avui

Si estalvio 50 € al mes a partir d'avui, quants diners tindré quan em jubili?

[F28][Cita - Pregunta Solucion] Ara que sóc jove vull protegir el meu futur - Si estalvio 50 € al mes a partir d'avui, quants diners tindré quan em jubili?

Només et calen dues coses per estalviar per al futur: temps i constància. Aquí veuràs com un estalvi de 50 € mensuals es transforma en un bon coixí per al futur.

[F17] Navegacion - Seguros de vida familiar

[F29][Respuesta Informativa - Pregunta Solucion] Ara que sóc jove vull protegir el meu futur - Si estalvio 50 € al mes a partir d'avui, quants diners tindré quan em jubili?

Les simulacions són casos hipotètics que inclouen una rendibilitat mitjana estimada de 3,4% en un pla de pensions i en què les aportacions mensuals són creixents (2% anual). L'estalvi final es calcula tenint en compte que s'arriba a la jubilació a 67 anys.

Per estalviar per a la jubilació calen temps i constància. El temps és important perquè com més aviat comences a estalviar els teus estalvis poden treballar més per a tu. La constància és fonamental per assolir el nostre objectiu. La infografia mostra com amb tot just 50 € al mes es poden aconseguir uns estalvis interessants que ens serviran per complementar la pensió pública de jubilació.

Publicador de continguts

Preguntes freqüents

És un document que conté les condicions de l’assegurança. Està constituït, de manera inseparable, per les condicions generals, les particulars i, si escau, les especials i/o els butlletins d’adhesió, així com pels suplements que modifiquin o complementin els anteriors.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

És un contracte que et permet assegurar un capital per cobrir les situacions inesperades en cas de defunció (o invalidesa si s’ha contractat la garantia).

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Un pla de pensions és un producte que permet estalviar còmodament, per tal de poder disposar d’un capital o una renda en el moment de la jubilació o en cas d’incapacitat, i en cas de defunció, perquè en puguin disposar els teus beneficiaris. A més, els plans de pensions són, ara com ara, el producte que permet obtenir el màxim estalvi fiscal en la declaració de la renda.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Una assegurança de vida és una manera immediata, fàcil i assequible de garantir una seguretat econòmica en el futur a persones properes a nosaltres que depenen econòmicament dels nostres ingressos.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Per facilitar la designació de beneficiaris en cas de defunció, en el moment de la contractació et facilitarem un full on podràs indicar-los. Aquesta designació podrà ser modificada tantes vegades com vulguis.

Més información aquí.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

[F8][Destacado] Tot sobre la jubilació

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació