[F12] [Particulars - Assegurances d'estalvi i inversió] Rendibilitat garantida

Rendibilitat Garantida o Assegurança de Rendes Assegurades

Estalvia de forma còmoda i sense esforç

Descobreix com estalviar sense esforços amb VidaCaixa. Si vols cuidar el teu futur i el dels teus, t’oferim la manera de rendibilitzar els estalvis de manera fàcil, sense presses ni complicacions. Planifica l’estalvi en una renda que pot canviar la teva vida el dia de demà! 

[F17] Navegacion - Seguros de ahorro - Rentabilidad garantizada

[F23][Productos] Particulars - Assegurances d'estalvis - Rendibilitat garantida

Productes

Rendibilitat garantida

Amb les eines d’estalvi de rendibilitat garantida, el benefici de la teva inversió està assegurat al 100%. Podràs disposar d’una renda periòdica o del capital íntegre amb el Pla Individual d’Estalvi Sistemàtic o PIES i l’Assegurança Individual d’Estalvi a llarg termini, SIALP. Si ets un estalviador a qui no li agrada córrer riscos, escull el pla d’estalvi garantit que més s’adapti a tu

[F18] Beneficis - Assegurances d'estalvis - Rendibilitat garantida

Beneficis

Beneficios

Liquiditat

Aquesta manera d’estalviar també permet comoditat. Amb el pla d’estalvi garantit de VidaCaixa pots disposar de tots els teus diners quan ho necessitis i sense penalització.

Flexibilitat

Són flexibles i senzills per estalviar. Es pot començar amb petites aportacions i anar augmentant o disminuint en funció de les teves necessitats. Fes que el pla s’adapti a tu.

Recupera el capital

Els teus podran recuperar el capital en cas de defunció, ja que els plans d’estalvi garantit tenen una assegurança per als beneficiaris.

Avantatges fiscals

Tindràs avantatges en els rendiments que obtinguis, quedaran exempts de tributació.

[Texto SEO] Preguntas Frecuentes - Seguros de ahorro e inversiónPreguntes freqüents
Tens dubtes i no saps per on començar? No t’amoïnis, t’expliquem tot el que cal saber sobre els nostres plans d’estalvi garantit per planificar el teu futur i el dels teus. Consulta la nostra guia de preguntes freqüents per saber-ne més.


Publicador de continguts


 • Què és un pla d’estalvi garantit?

  • És el millor instrument per estalviar! Aporta un rendiment anual i té una rendibilitat mínima assegurada. A més, durant la vigència del pla no es tributa pels rendiments generats. Es tracta d’una inversió gairebé sense riscos que permet rescatar la totalitat del capital. Són el millor complement per a la pensió.

 • Com funciona una assegurança d’estalvi o d’inversió?

  • Una assegurança d’estalvi o inversió és un producte financer amb què poder treure partit dels nostres diners. Estan destinats a un perfil més conservador pel risc baix que tenen, encara que també comporten una rendibilitat limitada. Tot i així, els darrers anys han sorgit els Plans Individuals d’Estalvi Sistemàtic (PIES) i els Unit Linked, que compten amb avantatges fiscals en els guanys que s’obtenen i l’opció en alguns casos de fer aportacions periòdiques amb un topall.

 • Quin benefici té un pla d’estalvi?

  • Com podràs comprovar, l’avantatge més gran d’un pla d’estalvi és el benefici fiscal. Els interessos generats estan exempts d’impost, però moltes vegades caldrà complir les condicions del tipus de pla.

 • Per què contractar una assegurança d’estalvi i en què em beneficia?

  • Si vols un complement a la teva jubilació o veure un creixement al compte d’estalvi, les assegurances d’estalvi o inversió són la teva millor opció. Es fan a través d’una assegurança de vida amb què podràs cobrar en cas de mort i, a més, tenen avantatges fiscals, et garanteixen l’obtenció d’un interès i sempre podràs recuperar els diners quan vulguis.