Menú de navegació

Publicador de continguts

[F38][NDP-238] Mejor Plan de Pensiones de Renta Variable Global

VidaCaixa gestiona els millors plans de pensions del mercat

MADRID, 17 DE de març DE 2021

 

  • CABK RV Internacional aconsegueix un nou guardó atorgat per Morningstar al Millor Pla de Pensions de Renda Variable Global
  • El premi reconeix l'excel·lència en la gestió del fons, que ha aconseguit un excepcional rendiment ajustat al risc el 2020, així com a llarg termini
  • Aquests reconeixements són fruit de la tasca de VidaCaixa, que a través de la Inversió Socialment Responsable, es posiciona com la gestora més rendible d'Espanya

17 de març de 2021. VidaCaixa ha obtingut un nou guardó concedit per Morningstar pel seu pla de pensions CABK RV Internacional PP,en la categoria de Millor Pla de Pensions de Renda Variable Global, en la qual competien 52 plans d’Espanya. El jurat ha valorat l'excel·lència en la gestió del fons i un excepcional rendiment ajustat al risc el 2020, així com a llarg termini.

Es tracta d’un guardó que posa en valor la labor de la companyia com a gestora, que al llarg dels últims 15 anys ha aconseguit més de 25 reconeixements pels seus plans de pensions. El CABK RV Internacional PP ha acumulat durant 2020 una rendibilitat del 10,57%, del 12,89% a 3 anys, del 11,28% a 5 anys i del 10,90% a 10 anys. El pla compta amb un patrimoni sota gestió de 834,7 milions d'euros i un total de 30.530 partícips.

En paraules d'Eduardo Martínez de Aragón, subdirector general d'inversions de VidaCaixa: “La consistència en el procés d'inversió, la diversificació global, una gestió activa de les inversions i la integració en el seu model de gestió dels principis de ASG han estat les claus de l'èxit del pla per a obtenir uns excel·lents resultats de rendibilitat”.

VidaCaixa és la gestora més rendible del mercat

L’any 2020 els plans de pensions de VidaCaixa van obtenir una rendibilitat mitjana del 2,05%, mentre que la resta de plans de pensions individuals d’Espanya es van situar en el 0,3%, la qual cosa demostra el nostre lideratge com la gestora més rendible del mercat.

De fet, els plans de pensions de VidaCaixa registren una rendibilitat mitjana anual del +3,2% a 5 anys i del +3,8% a 10 anys, enfront del +2% i +3,1% respectivament, del conjunt de plans de pensions gestionats del sistema individual a Espanya.

A més, la totalitat dels actius sota gestió estan integrats en criteris d'inversió ASG (ambientals, socials i de bon govern). Aquesta integració compta amb el propòsit de tenir una millor alineació amb els valors corporatius i dels nostres clients, millorar en la gestió dels riscos i contribuir a llarg termini a un major progrés econòmic i social.

Avui, el 100% dels actius s'analitza sota aquests estàndards d'acord amb el compromís de la companyia amb els Principis d'Inversió Responsable de Nacions Unides. Enguany ha obtingut per tercera vegada una A+, la màxima qualificació que concedeix aquesta organització, per la seva destacada gestió en estratègia i bon govern.

 

Descarregar la nota de premsa

Descarregar imatge de guardons obtinguts per VidaCaixa