[F12] Empreses - Estalvi i previsió

PLA D’ESTALVI PER A EMPRESES

A VidaCaixa et facilitem la protecció per a la teva empresa perquè no t’hagis d’amoïnar. Oferim solucions flexibles i competitives per a petites i grans empreses que permeten fer front a imprevistos i garanteixen el benestar del patrimoni i dels treballadors. Amb el pla d’estalvi per a empreses podràs protegir la teva companyia en cas d’imprevistos, pèrdues econòmiques, accidents i altres incidents laborals. Tria el pla d’estalvi empresarial que més s’adapti i aconsegueix fidelitzar i incentivar els treballadors. 

Beneficios del plan de ahorro empresarial

BENEFICIS

Beneficis del pla d’estalvi empresarial

Tranquil·litat

Optimitza costos i assessora’t per especialistes per no haver de preocupar-te per res

A la teva mida

Tria la cobertura que més s’ajusti a les necessitats de la teva empresa i empleats amb les cobertures i cobraments que s’adaptin millor

Varietat

Comptaràs amb serveis diferents i amb una varietat de carteres per a cada empleat

[Texto SEO]Ahorro y prevision FAQPREGUNTES FREQÜENTS

Preguntes freqüents sobre pla d’estalvi en una empresa

Consulta a la nostra guia de preguntes freqüents tot el que necessitis saber sobre el pla d’estalvi per a empreses o les cobertures d’assegurances per a grans empreses. No et quedis amb dubtes, t’ajudem a prendre la millor decisió per a la teva organització.


Publicador de continguts


 • Què és un pla d’estalvi empresarial?

  • Es tracta de plans de pensions d’ocupació o d’un altre tipus de productes d’estalvi que l’empresari pot fer de manera voluntària i que compleixen amb un compromís amb els treballadors per garantir la responsabilitat social corporativa de l’empresa.

 • Com fer un pla d’estalvi a l’empresa?

  • A VidaCaixa disposem de diferents productes per elaborar un pla d’estalvi empresarial. T’assessorem perquè escullis el que s’adapti millor a les teves necessitats.

 • Quins beneficis tenen els plans d’estalvi per a empreses?

  • Els plans d’estalvi per a empreses suposen una retribució alternativa a la nòmina, tenen condicions i incentius fiscals per a les empreses, ja que és una despesa deduïble a l’impost sobre societats, i també per als seus empleats, que queden exempts en un 30% a l’IRPF quan el reben. No suposen una retribució instantània, però se solen abonar en un període de temps determinat. 

 • Quins productes hi ha d’estalvi col·lectiu per a empreses?

  • Tot depèn de les necessitats de cada empresa, però hi ha molts tipus de productes, fins i tot hi ha empreses que decideixen fer aportacions pròpies als seus treballadors i d’altres opten per un sistema mixt. Però si dividim àmpliament els tipus de productes d’estalvi col·lectiu, hi ha els plans de pensions d’ocupació, que estan pensats per a grans empreses, i els plans d’estalvi per a empreses, que són molt més flexibles i és l’empresa qui pot triar els empleats als quals vol oferir la remuneració sense que sigui obligatori incloure tota la plantilla.
[F8]Portal de colectivos

EMPRESES

Portal de col·lectius

Accedeix al Portal de Col·lectius on podràs administrar tots i cadascun dels productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa[F8]Aporta+

PARTÍCIPS I ASSEGURATS

Aporta+

Accedeix a la plataforma per a partícips i assegurats de productes de col·lectius i empreses[Texto SEO]Ahorro y prevision CategoriasCATEGORIES RELACIONADES
A VidaCaixa ens preocupem pel teu futur i el de la teva empresa. T’ho posem fàcil amb solucions competitives que són una garantia per a la salut del teu negoci. Coneix els productes relacionats amb els plans d’estalvi per a empreses


[Texto SEO]Ahorro y prevision BlogACTUALITAT

EL MÉS BUSCAT

No perdis detall de l’actualitat i mantingues-te informat al nostre blog. A VidaCaixa volem compartir la nostra experiència amb tu per ajudar-te a trobar la millor solució per al teu futur o el dels teus. T’expliquem tot allò necessari per estar al dia i trobar la protecció que s’adapti a tu.


Publicador de continguts