[F12] Empreses - Estalvi i previsió

Li oferim un conjunt de solucions flexibles per a l'estalvi i la previsió, idoni per fidelitzar i incentivar els seus treballadors.

[F17] Navegacion - Ahorro y prevision

[F23][Productos] Empreses - Estalvi i previsió

Productes

La pòlissa Unit linked col·lectiu: SegurFon Caixa Empresa complementa els plans de pensions i va dirigida a l'estalvi de directius i quadres intermedis. Amb aquesta assegurança, l'empresa pot canviar la inversió de la pòlissa per obtenir més rendibilitat, disposa d'una àmplia varietat de carteres, pot assignar imports diferents per a cada empleat i decideix quan i com es rep l'estalvi. A més, inclou una cobertura en cas de defunció i és possible contractar una altra cobertura per incapacitat permanent.

L'Assegurança de capitals diferits de VidaCaixa Previsió Social està pensada perquè les empreses proporcionin un paquet retributiu als seus empleats associat a la jubilació. La principal cobertura d'aquest producte és l'estalvi per a la jubilació o per a una data determinada. També es poden contractar extres en cas de defunció i/o incapacitat permanent.

Per a les empreses que volen pagar una renda als seus empleats en el moment de la jubilació. L'Assegurança de rendes diferides permet contractar diferents tipus de rendes, contractar garanties complementàries de defunció i incapacitat mentre s'està en actiu o aconseguir una flexibilitat en el pagament en funció de l'empresa.

VidaCaixa té una llarga trajectòria i experiència en processos de reestructuració empresarial. Amb VidaCaixa Previsió Social es disposa d'assessorament especialitzat per valorar complements i costos, i s'encarrega de tramitar l'atur i també el conveni especial de la Seguretat Social. Permet en els casos de regulació de plantilla arribar a una solució el menys traumàtica possible. L'empresa, per la seva banda, pot optimitzar els costos de la reestructuració amb uns tipus d'interès competitius.

Publicador de continguts

Preguntes freqüents

És un document que conté les condicions de l’assegurança. Està constituït, de manera inseparable, per les condicions generals, les particulars i, si escau, les especials i/o els butlletins d’adhesió, així com pels suplements que modifiquin o complementin els anteriors.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

És un contracte que et permet assegurar un capital per cobrir les situacions inesperades en cas de defunció (o invalidesa si s’ha contractat la garantia).

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Un pla de pensions és un producte que permet estalviar còmodament, per tal de poder disposar d’un capital o una renda en el moment de la jubilació o en cas d’incapacitat, i en cas de defunció, perquè en puguin disposar els teus beneficiaris. A més, els plans de pensions són, ara com ara, el producte que permet obtenir el màxim estalvi fiscal en la declaració de la renda.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Una assegurança de vida és una manera immediata, fàcil i assequible de garantir una seguretat econòmica en el futur a persones properes a nosaltres que depenen econòmicament dels nostres ingressos.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Per facilitar la designació de beneficiaris en cas de defunció, en el moment de la contractació et facilitarem un full on podràs indicar-los. Aquesta designació podrà ser modificada tantes vegades com vulguis.

Més información aquí.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació