[F8]Unit Linked

INVERSIÓ

Unit Linked

La pòlissa d’assegurança d’estalvi adaptada a directius i comandaments intermedis[F8]Seguros Unit Linked

Assegurances Unit Linked, la clau de l’incentiu a la teva empresa

A VidaCaixa t’oferim una eina de previsió social per incentivar els directius i comandaments intermedis de la teva empresa que està pensada com a sistema de fidelització eficaç per a empleats i, a més, serveix de complement dels plans de pensions. Podràs configurar el Unit Linked en funció de la teva organització i escollir les diverses opcions d’inversió que s’adaptin millor a les teves circumstàncies.  [Ventajas y Coberturas]Unit linked


Avantatges

 • L’empresa pot canviar la inversió vinculada a la pòlissa segons les alternatives ofertes.

 • Hi ha una àmplia gamma de carteres, que van des de les que són íntegrament en renda variable fins a les de mercat monetari.

 • Unit linked ofereix la possibilitat d’assignar diferents imports en funció de cada empleat, sense límits.

 • Decideix quan i com es transfereix la titularitat dels fons constituïts.

Cobertures

 • La cobertura principal és l’estalvi per a la jubilació o per a una data determinada.

 • Permet contractar cobertures per al cas de defunció i/o incapacitat permanent.

[Texto SEO]FAQ Unit LinkedPREGUNTES FREQÜENTS

Preguntes freqüents dels Unit Linked

Si encara no saps quina assegurança contractar o tens dubtes amb qualsevol tema relacionat, consulta la guia de preguntes freqüents per saber més sobre les condicions, avantatges i cobertures dels nostres productes per a empreses. Continua llegint; així podrem ajudar-te a escollir la millor opció en assegurances unit linked que s’adapti millor a tu.


Publicador de continguts


 • Què és un unit linked?

  • És una inversió! El unit linked és una assegurança d’estalvi o inversió un fons vinculat a bons i accions, i s’assumeix el risc de la inversió. Per la traducció, és un producte que està vinculat a la unitat de negoci. Els unit linked són assegurances de vida en què una part de la inversió anirà destinada a la prima i garanteixen una cobertura en cas de mort, però la major part del capital es destina a la inversió. 

 • Com tributen les assegurances unit linked?

  • De manera molt similar a la d’altres assegurances, t’ho expliquem ara mateix: si decideixes retirar els diners que s’hagin generat de la inversió, es tributaran a través de l’IRPF com a rendiment del capital mobiliari. Aquest percentatge sol oscil·lar entre el 19 i el 23%. I si el titular mor, el beneficiari el tributa mitjançant l’impost de successions i donacions.

 • Quan es pot rescatar un unit linked?

  • Es pot configurar en funció de l’organització, és a dir, un unit linked es pot rescatar en funció de les condicions acordades, però generalment es marca un any o dos anys després de la contractació. També es pot rescatar en forma de renda vitalícia en qualsevol moment, ja que és un producte líquid. Això permet gaudir d’avantatges fiscals addicionals.
[Texto SEO]Productos relacionados Unit LinkedPRODUCTES RELACIONATS
A VidaCaixa t’oferim la solució més fàcil i competitiva per protegir la teva empresa. Amb els nostres productes podràs fer front a qualsevol situació imprevista, cobriràs els danys i donaràs la millor resposta als teus empleats. Nosaltres t’ajudem per cuidar la teva organització com si fos nostra. Coneix els productes de plans d’estalvi i d’inversió per a empreses relacionats amb els Unit Linked garantits.


[Texto SEO]Unit linked BlogACTUALITAT

EL MÉS BUSCAT

Si vols estar informat i conèixer les novetats que et podrien afectar a tu i la teva empresa, no perdis pistonada perquè entre els articles del nostre blog trobaràs tot el que necessites per mantenir-te al dia. A VidaCaixa volem compartir la nostra experiència amb tu per ajudar-te a trobar la millor solució per al teu futur. T’expliquem tot allò necessari perquè triïs la protecció que més s’adapti a tu.