[F12] Empreses - Cobertura per als seus empleats

Li oferim un conjunt de solucions que respondran als imprevistos que li puguin sorgir.

[F17] Navegacion - Cobertura empleados

[F23][Productos] Empreses - Cobertura empleats

Productes

L'Assegurança temporal permet que els empleats es beneficiïn d'una cobertura superior a un any, amb els màxims avantatges. Aquesta solució s'adapta a cada col·lectiu, disposa d'una cobertura de 24 hores els 365 dies de l'any i els pagaments de les primes poden ser únics o anivellats (periòdics). Cobreix defunció, però es pot ampliar a incapacitat permanent en tots els seus graus o defunció per accident, entre altres supòsits.

L'Assegurança vida sencera permet assegurar una cobertura per a tota la vida als empleats. Està adreçada a col·lectius i entitats amb compromisos de previsió social cap als seus empleats. Aquesta assegurança s'adapta a qualsevol col·lectiu, inclou assessorament a empreses espanyoles a l'estranger i cobreix les 24 hores del dia tot l'any i de manera vitalícia. Cobreix principalment defunció, però a més es pot ampliar a altres supòsits com la incapacitat permanent o la defunció per accident de circulació.

L'Assegurança temporal està específicament dissenyada per garantir una cobertura temporal, superior a un any, en casos de defunció. Hi ha una varietat de prestacions addicionals i permet diferents modalitats del pagament de la prima (únic o anivellat).

L'Assegurança temporal anual renovable de capitals per accident permet oferir als empleats una àmplia cobertura davant les possibles conseqüències d'un accident. La cobertura pot ser les 24 hores del dia durant 365 dies o únicament en la jornada laboral. A més, és possible contractar un capital si després d'un accident hi ha incapacitat permanent parcial, i es pot contractar assistència sanitària addicional.

Publicador de continguts

Publicador de continguts no està disponible temporalment.

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació