[F12] Empreses - Cobertura per als seus empleats

Li oferim un conjunt de solucions que respondran als imprevistos que li puguin sorgir.

[F17] Navegacion - Cobertura empleados

[F23][Productos] Empreses - Cobertura empleats

Productes

L'Assegurança temporal permet que els empleats es beneficiïn d'una cobertura superior a un any, amb els màxims avantatges. Aquesta solució s'adapta a cada col·lectiu, disposa d'una cobertura de 24 hores els 365 dies de l'any i els pagaments de les primes poden ser únics o anivellats (periòdics). Cobreix defunció, però es pot ampliar a incapacitat permanent en tots els seus graus o defunció per accident, entre altres supòsits.

L'Assegurança vida sencera permet assegurar una cobertura per a tota la vida als empleats. Està adreçada a col·lectius i entitats amb compromisos de previsió social cap als seus empleats. Aquesta assegurança s'adapta a qualsevol col·lectiu, inclou assessorament a empreses espanyoles a l'estranger i cobreix les 24 hores del dia tot l'any i de manera vitalícia. Cobreix principalment defunció, però a més es pot ampliar a altres supòsits com la incapacitat permanent o la defunció per accident de circulació.

L'Assegurança temporal està específicament dissenyada per garantir una cobertura temporal, superior a un any, en casos de defunció. Hi ha una varietat de prestacions addicionals i permet diferents modalitats del pagament de la prima (únic o anivellat).

L'Assegurança temporal anual renovable de capitals per accident permet oferir als empleats una àmplia cobertura davant les possibles conseqüències d'un accident. La cobertura pot ser les 24 hores del dia durant 365 dies o únicament en la jornada laboral. A més, és possible contractar un capital si després d'un accident hi ha incapacitat permanent parcial, i es pot contractar assistència sanitària addicional.

Publicador de continguts

Preguntes freqüents

És un document que conté les condicions de l’assegurança. Està constituït, de manera inseparable, per les condicions generals, les particulars i, si escau, les especials i/o els butlletins d’adhesió, així com pels suplements que modifiquin o complementin els anteriors.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

És un contracte que et permet assegurar un capital per cobrir les situacions inesperades en cas de defunció (o invalidesa si s’ha contractat la garantia).

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Un pla de pensions és un producte que permet estalviar còmodament, per tal de poder disposar d’un capital o una renda en el moment de la jubilació o en cas d’incapacitat, i en cas de defunció, perquè en puguin disposar els teus beneficiaris. A més, els plans de pensions són, ara com ara, el producte que permet obtenir el màxim estalvi fiscal en la declaració de la renda.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Una assegurança de vida és una manera immediata, fàcil i assequible de garantir una seguretat econòmica en el futur a persones properes a nosaltres que depenen econòmicament dels nostres ingressos.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

Per facilitar la designació de beneficiaris en cas de defunció, en el moment de la contractació et facilitarem un full on podràs indicar-los. Aquesta designació podrà ser modificada tantes vegades com vulguis.

T'ha estat útil aquesta resposta?

La vostra classificació
Mitjana (1 Vot)

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació