[F12] Empreses - Cobertura per als seus empleats

Assegurances de treballadors

Pensat per a la teva empresa i els teus empleats

A VidaCaixa volem donar-te la solució per cuidar els teus treballadors i obtenir beneficis per a la teva empresa. Amb els nostres productes d’assegurances col·lectives tindràs una única protecció per als teus empleats, seran diversos beneficiaris sota un únic paraigua, sense contractacions individuals, podràs aconseguir estalvis importants i un reclam per a futurs treballadors. 

[F17] Navegacion - Cobertura empleados

Beneficios Seguros Colectivos

Beneficis

Protecció i fidelització dels empleats

Pòlisses amb què cuidar els teus empleats i aconseguir la seva fidelització.

Flexibilitat

Escull les cobertures i els capitals que s’adaptin a les necessitats de la teva empresa

Avantatges fiscals

Són despeses deduïbles per a l’empresa.

Cobertures extra

Compten amb cobertures per mort.

Incentius per a futurs empleats

Pot ser un reclam per a futures contractacions.

[Texto SEO] FAQ Seguros colectivosPREGUNTES FREQÜENTS
Tens dubtes sobre quina assegurança col·lectiva de vida obligatòria escollir per a la teva empresa? No t’amoïnis, consulta la nostra guia de preguntes freqüents per saber més sobre les condicions i els avantatges dels nostres productes d’assegurances per a empreses. A VidaCaixa t’ajudem a triar la millor opció per al teu negoci i els teus empleats.


Publicador de continguts


 • Què són les assegurances de treballadors?

  • Són tipus d’assegurances per a empleats que garanteixen el suport econòmic als treballadors i als seus familiars, serveixen com una protecció davant de riscos de defunció o incapacitat en els diferents graus tant per accident com per malaltia. Les assegurances de treballadors o empleats permeten cobrir les obligacions amb els treballadors recollides en convenis propis d’empresa o acords individuals.

 • Quines són les assegurances dels treballadors que ofereix VidaCaixa?

  • Amb VidaCaixa Empleats pots millorar les condicions del conveni col·lectiu sectorial, per a tots o per a determinats empleats. Tot això amb la flexibilitat que t’ofereix l’assegurança, ja que et permet assegurar diferents capitals i cobertures per assegurat. Entre els productes de VidaCaixa hi ha l’assegurança temporal anual renovable, l’assegurança de vida sencera, l’assegurança de vida temporal, l’assegurança col·lectiva d’accidents.

 • Com funciona l’assegurança de treballador?

  • Amb les assegurances de treballador o per a empleats pots incloure tots o part dels teus empleats amb opció de personalitzar-los en cadascun dels casos. Aquestes assegurances de treballador poden fidelitzar els teus empleats perquè milloren els beneficis socials de l’empresa. Pots contractar-la com a complement a l’assegurança VidaCaixa Convenis, si escau. La prima és una despesa deduïble a l’impost sobre societats i et facilita el pagament de la prima adaptant-la als fluxos d’ingressos. Pots triar entre pagament anual, semestral, trimestral, bimestral o mensual.

 • Què cobreix una assegurança de feina?

  • Les cobertures d’una assegurança de treball van des de la mort fins a la incapacitat permanent o absoluta, la incapacitat permanent total, la gran invalidesa i la incapacitat permanent parcial.
[F8]Portal de colectivos

EMPRESES

Portal de col·lectius

Accedeix al Portal de Col·lectius on podràs administrar tots i cadascun dels productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa[F8]Aporta+

PARTÍCIPS I ASSEGURATS

Aporta+

Accedeix a la plataforma per a partícips i assegurats de productes de col·lectius i empreses[Texto SEO]PRODUCTOS RELACIONADOSPRODUCTES RELACIONATS
Descobreix les solucions de protecció que t’oferim a VidaCaixa per cuidar els teus empleats i protegir la teva empresa. Coneix els productes de plans d’estalvi i inversió i assegurances col·lectives per a empreses, juntament amb altres productes relacionats.


[Texto SEO]Blog seguros colectivosACTUALITAT

EL MÉS BUSCAT

No et perdis res de les tendències i les novetats. Entra al nostre blog per conèixer de primera mà l’actualitat i el més buscat; no et perdis cap detall de tot allò que podria afectar la teva empresa o els teus treballadors. Volem compartir la nostra experiència, segueix llegint i tria la protecció que s’adapti més a tu.