[F8]Seguro de rentas diferidas

PER A EMPRESES

Assegurança de rendes diferides

Una pòlissa flexible per al pagament d’una renda diferida als empleats a partir de la jubilació [F8]Renta diferida

Renda diferida, una garantia del compromís de la teva empresa

Si la teva empresa contempla el pagament d’una renda als treballadors al moment de la jubilació, a VidaCaixa t’oferim una pòlissa flexible que et permet garantir aquest compromís amb els teus empleats. Oferim l’assegurança de rendes que s’ajusta a les necessitats de cada empresa amb una configuració personalitzada ideal per als empleats.[Empresas][Renta diferifas]Ventajas y coberturas


Avantatges

 • Contracta diferents tipus de rendes, fins i tot aquelles que són reversibles en cas de viduïtat i orfandat.

 • Ofereix l’opció de contractar garanties complementàries per defunció o incapacitat durant el període de diferiment mentre l’empleat es troba en actiu.

 • Pagaments flexibles de les rendes assegurades que s’adapten a les necessitats de l’empresa.

 • Permet estudiar un tipus d’interès tècnic a mida de l’operació.

Cobertures

 • La cobertura principal és la jubilació de l’assegurat. Opcionalment, es podran contractar les prestacions següents:

 • Reversió de la renda de jubilació o de la d’incapacitat en cas de viduïtat i orfandat.

 • Rendes d’incapacitat permanent en qualsevol dels seus graus.

 • Rendes de viduïtat i orfandat de treballador en actiu.

SEO - Preguntas frecuentes sobre rentas diferidasPREGUNTES FREQÜENTS

Preguntes freqüents sobre rendes diferides

Si tens dubtes sobre l’assegurança de rendes diferides, no dubtis a consultar la nostra guia de preguntes freqüents per saber-ne més sobre els nostres productes. Informa’t sobre tot el que cal saber sobre les assegurances per a grans empreses.


Publicador de continguts


 • Què és la renda diferida?

  • Las rentas diferidas son aquellas que se valoran con anterioridad a su origen. El tiempo que transcurre entre el origen de la renta y el momento de valoración se denomina período de diferimiento de la renta. Y el ingreso de la renta, que se realizará en una fecha futura, permite el diferimiento del impuesto, con lo que el valor inicial o actual de una renta diferida se calcula antes del inicio del primer término, es decir, antes de hacerse efectiva. Les assegurances de renda diferida són aquelles en què l’assegurador es compromet, en finalitzar el termini de diferiment estipulat, a pagar una renda constant i periòdica a l’assegurat mentre visqui.

 • Què és una assegurança de rendes?

  • Són aquelles que garanteixen un ingrés periòdic en un termini determinat o indefinit a canvi del pagament d’una prima i són pòlisses amb una rendibilitat molt més beneficiosa que altres. Els pagaments depenen de diferents factors com l’edat, la salut de l’assegurat, per això les assegurances de rendes es recomanen a les persones més grans amb un perfil de risc determinat i se solen adquirir per treure partit dels seus estalvis fins a la mort.
[F8]Portal de colectivos

EMPRESES

Portal de col·lectius

Accedeix al Portal de Col·lectius on podràs administrar tots i cadascun dels productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa[F8]Aporta+

PARTÍCIPS I ASSEGURATS

Aporta+

Accedeix a la plataforma per a partícips i assegurats de productes de col·lectius i empreses[Texto SEO]Rentas diferidas CategoriasPRODUCTES RELACIONATS
T’oferim solucions flexibles i competitives per gestionar la teva empresa i garantir el compromís amb els treballadors. Tria la millor opció per protegir la teva companyia en cas de qualsevol imprevist i cobrir els possibles danys causats. Coneix els productes relacionats amb les assegurances de rendes diferides per a empreses per fer front a qualsevol situació empresarial.


SEO - Lo más buscado - Rentas diferidasACTUALITAT

EL MÉS BUSCAT

A VidaCaixa volem compartir la nostra experiència amb tu, per això t’expliquem tota l’actualitat al nostre blog. Llegeix entre els nostres continguts tant les curiositats més buscades com la informació rellevant que t’ajudi a prendre la millor decisió per al teu futur. Troba la solució que s’adapti a tu. T’expliquem tot el que cal saber per prendre la millor elecció per al teu futur.