EPSV EMPRESAS - Planes de previsión social para empresas del País Vasco

Plans de previsió social per a empreses del País Basc

A VidaCaixa sabem que és molt important tenir un compromís per protegir la teva empresa i els teus empleats, per això t’oferim plans de previsió social per a empreses del País Basc amb què es pot obtenir un complement laboral que aporta avantatges fiscals i comptar amb rendibilitat garantida, a més de molta flexibilitat. Amb els plans de pensions d’ocupació podràs confeccionar solucions a mida per als teus empleats.  

[F8]EPSV

PLANS DE PREVISIÓ SOCIAL PER A RESIDENTS AL PAÍS BASC

Els plans de previsió social per a residents al País Basc és un producte d’estalvi a llarg termini i molt flexible pensat per als habitants de la regió. Ofereixen la possibilitat de millorar les condicions laborals dels treballadors i són instruments amb una regulació exhaustiva dins de la normativa espanyola. Tenen un sistema de control, així com d’informació, als partícips i beneficiaris perquè coneguin els drets, la rendibilitat i qualsevol modificació que afecti el pla.  En un pla de previsió (EPSV), l’entitat promotora serà l’empresa. [Ventajas y Coberturas]EPSV


Avantatges

 • Compta amb diverses modalitats:

 • Pla de previsió d’ocupació: es dissenya un pla nou a mida, segons els requeriments del compromís.

 • Pla de previsió d’ocupació de promoció conjunta: s’integra dins d’un pla de previsió ja creat; és una solució adequada per a compromisos més petits, grups d’empreses o sectorials.

 • Pla de previsió d’ocupació de promoció conjunta amb disseny estandarditzat.

 • Hi ha mecanismes d’informació permanent les 24 hores i durant tot l’any a través de les diferents vies d’informació, amb un accés molt fàcil.

 • Tindràs assessorament personalitzat i assignació d’un gestor.

 • Amb la flexibilitat per fer aportacions voluntàries en el cas que el pla el prevegi per optimitzar la rendibilitat financera i fiscal.

Cobertures

 • Les cobertures que s’estableixen als EPSV poden ser prestacions vinculades a la incapacitat permanent total per a la professió, absoluta per a tot tipus de feina, gran invalidesa, jubilació, dependència o gran dependència i defunció.

[F8] [Banner EPSV] Información de los planes de previsión social

Informació dels plans de previsió social

En aquesta secció trobaràs la informació legal i principals característiques dels plans de previsió integrats a GeroCaixa, EPSV Individual, disponible a VidaCaixa.[Texto SEO]EPSV FAQPREGUNTES FREQÜENTS

Preguntes freqüents sobre les empreses EPSV

Si encara no ho tens clar i vols conèixer més coses sobre els plans de previsió social per a residents al País Basc, consulta la nostra guia de preguntes freqüents perquè no et quedis amb cap dubte. Assabenta’t de tot el que cal saber sobre els nostres productes i sobre totes les qüestions relacionades amb els EPSV que puguin afectar la teva empresa i els teus empleats. No et quedis amb el dubte i continua llegint.


Publicador de continguts


 • Què és un pla d’EPSV d’empreses?

  • Per les sigles: Entitats de Previsió Social Voluntària. Es tracta de productes alternatius als plans de pensions d’ocupació per a empreses i treballadors del País Basc. Tenen el control i la supervisió del Govern basc i són auditades anualment per professionals independents. La finalitat principal és pagar pensions complementàries a les quals abona la Seguretat Social.

 • Quan es pot aportar a l’EPSV?

  • El límit de les aportacions personals és de 5.000€ i el de les contribucions empresarials és de 8.000,00€, i el límit conjunt és de 12.000,00€.
[F8]Portal de colectivos

EMPRESES

Portal de col·lectius

Accedeix al Portal de Col·lectius on podràs administrar tots i cadascun dels productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa[F8]Aporta+

PARTÍCIPS I ASSEGURATS

Aporta+

Accedeix a la plataforma per a partícips i assegurats de productes de col·lectius i empreses[Texto SEO]EPSV RelacionadaCATEGORIES RELACIONADES
A VidaCaixa volem oferir-te la millor solució per protegir la teva empresa i els teus empleats, per això t’ho posem fàcil perquè trobis el producte que s’adapti millor al que necessites. Tenim l’experiència i els recursos per aconseguir la millor solució amb els nostres plans de previsió social per a residents del País Basc, així com tots els productes relacionats.


[Texto SEO]EPSV BlogACTUALITAT, EL MÉS BUSCAT
Estigues informat i coneix totes les novetats, sense perdre’t cap detall de l’actualitat, gràcies a les nostres seccions més buscades. A VidaCaixa volem compartir amb tu tots els consells, avantatges, ajuts i solucions que et poden ajudar a prendre la millor decisió per al teu futur. Continua llegint el nostre blog i no et perdis res.