[F8]PLAN DE PREJUBILACIONES

PER A EMPRESES

PLA DE PREJUBILACIONS

El servei integral que gestiona la reestructuració de la teva empresa.[F8]plan de jubilacion anticipada

La serenitat d’una bona negociació amb el pla de jubilació anticipada

A VidaCaixa t’ajudem a assolir acords a la teva empresa amb la serenitat de dur a terme una bona negociació. Amb el pla de prejubilacions podràs gestionar de manera integral la reestructuració de la plantilla, amb un servei de consultoria que t’aconsellarà sobre la millor via per arribar a l’acord amb els empleats. Si vols fer una regulació de plantilla o vols rejovenir l’empresa, t’oferim un programa global que inclou assessorament especialitzat i la valoració dels complements, tramitacions, costos i convenis de tot el procés. Optimitza al màxim aquest procés i oblida’t de conflictes amb el pla de jubilació anticipadaEmpresas Plan de prejubilacion Ventajas y Coberturas


AVANTATGES DEL PLA DE PREJUBILACIONS

 • Ofereix una solució als problemes que poden sorgir en una negociació i garanteix l’acord entre l’empresa i l’empleat en els casos de regulació de plantilla.

 • Agilitza els processos, permet una gestió eficaç i t’aconsella sobre la millor via o solució en funció de la situació de la teva empresa.

 • Optimitza els costos del pla de reestructuració amb tipus d’interès competitius.

 • Solució als tràmits i convenis del procés amb la Seguretat Social.

COBERTURES DEL PLA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA

 • Percepció de rendes temporals fins a la jubilació.

 • Permet contractar cobertures addicionals d’estalvi en cas de defunció o a partir de la jubilació.

 • Servei de consultoria del procés per a l’empresa.

[Texto seo]Planes de prevision social empresarial FAQPREGUNTES FREQÜENTS

Preguntes freqüents sobre el pla de previsió social empresarial

Encara no tens clar si vols contractar el pla de pensió social empresarial? O et queda cap dubte sobre els avantatges que pots tenir amb aquest pla? Si tens dubtes i ho vols saber tot sobre el pla de pensió social empresarial, no et preocupis, pots consultar la nostra guia de preguntes freqüents i assabentar-te de tot el que cal saber sobre els nostres productes i sobre tot allò relacionat que pugui afectar la teva empresa i els teus empleats. No et quedis amb el dubte i continua llegint.


Publicador de continguts


 • Què és un pla de prejubilacions?

  • Un pla de prejubilacions permet gestionar de manera integral les necessitats d’un col·lectiu, mitjançant una via que facilita considerablement les negociacions i els acords amb els empleats per assolir el millor acord.

 • Quina és l’edat mínima per prejubilar-se?

  • A la jubilació anticipada voluntària s’hi pot accedir fins a 24 mesos abans de l’edat legal ordinària de jubilació. Així, amb 63 anys, un treballador es pot jubilar anticipadament de forma voluntària si ha cotitzat 37 anys i nou mesos o més.

 • Quina diferència hi ha entre prejubilació i jubilació?

  • A la jubilació, el treballador es troba en situació d’atur. A la jubilació anticipada el treballador accedeix a la pensió de jubilació a una edat més primerenca.

 • Quant em penalitzen si em jubilo amb 63 anys?

  • Perdràs una part de la pensió. Si et jubiles als 63 anys perdràs aquest percentatge de la pensió, si tens 38 anys i 6 mesos cotitzats, les reduccions van del 21% al 5,87% de la pensió. Si tens entre 38 anys i sis mesos i 41 i sis mesos cotitzats: les reduccions van del 19% al 5,60% de la pensió.

 • Qui té dret a una prejubilació?

  • Tots els treballadors i professionals que puguin acreditar que han cotitzat 37 anys i nou mesos o més es poden prejubilar. Tot i que l’edat de prejubilació es fixa als 65 anys, si es demostren aquestes condicions es pot accedir a la jubilació anticipada als 61 anys. Per al 2023, els que no compleixin els 37 anys i nou mesos de cotització, la jubilació es fixa en els 66 anys i quatre mesos. L’edat de jubilació exigida augmenta de manera progressiva any rere any fins a arribar als 67 anys el 2027.
[F8]Portal de colectivos

EMPRESES

Portal de col·lectius

Accedeix al Portal de Col·lectius on podràs administrar tots i cadascun dels productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa[F8]Aporta+

PARTÍCIPS I ASSEGURATS

Aporta+

Accedeix a la plataforma per a partícips i assegurats de productes de col·lectius i empresesSEO - Productos relacionados a los planes de jubilación anticipadaPRODUCTES RELACIONATS

Productes relacionats amb els plans de jubilació anticipada

A VidaCaixa t’ho posem fàcil per fer front a qualsevol situació empresarial. T’oferim solucions senzilles i competitives que són la millor opció per protegir la teva empresa i els teus empleats en cas de qualsevol imprevist i cobrir els possibles danys causats. Coneix els productes relacionats amb el pla de prejubilacions per a empreses.


[Texto SEO]Ahorro y prevision BlogACTUALITAT

EL MÉS BUSCAT

No perdis detall de l’actualitat i mantingues-te informat al nostre blog. A VidaCaixa volem compartir la nostra experiència amb tu per ajudar-te a trobar la millor solució per al teu futur o el dels teus. T’expliquem tot allò necessari per estar al dia i trobar la protecció que s’adapti a tu.