[F13] Pla de prejubilacions

[F32][Empreses] Estalvi i previsió - Pla de prejubilaciones

Empresas-ahorroprevision_escalada
Per disposar d’un servei integral de consultoria i gestió en processos de reestructuració empresarial

VidaCaixa atresora quinze anys d’experiència en el disseny de pòlisses d’assegurança vinculades a processos de reestructuració empresarial. Les prejubilacions són programes que permeten gestionar de manera integral les necessitats d’un col·lectiu, mitjançant una via que facilita considerablement les negociacions i els acords amb els empleats.

Si la seva empresa té previst emprendre una regulació de plantilla o bé implantar un sistema per rejovenir-la, li oferim, a través de SegurVida Consulting, SA, un servei integral de consultoria i gestió per optimitzar al màxim aquests processos. VidaCaixa Previsió Social ha elaborat un programa global que inclou, a més d’assessorament especialitzat en la valoració dels complements i costos, la tramitació de l’atur i la del conveni especial de la Seguretat Social.

Un sistema de rendes garantides permet a l’empleat conèixer quant cobrarà i, sens dubte, minimitzar la incertesa dels empleats de cara a la jubilació és el millor guany que aquest producte li pot proporcionar. Ideal per a empreses amb expedients de regulació d’ocupació o sistemes de baixes incentivades.

Avantatges de l'assegurança

  • Permet oferir una solució el menys traumàtica possible en els casos de regulació de plantilla.
  • L’empresa podrà optimitzar els costos derivats d’un pla de reestructuració a través d’uns tipus d’interès competitius.

Cobertures de l'assegurança

Aquest producte té com a cobertura principal la percepció de rendes temporals fins a la jubilació, i permet contractar cobertures addicionals d’estalvi a partir de la jubilació o per al cas de defunció.

>Solucions adaptades

[F14] Accés a Portal de Col·lectius

Accés a

Accedeix al Portal de Col·lectius, on podràs administrar tots els productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa.

Entrar

[F16] Contacta amb nosaltres - Empreses

Contacta amb nosaltres

Truca'ns

Telèfon exclusiu per a clients d'empresa.

911501741 / 930141051

Escriu-nos

Els teus suggeriments, consultes o reclamacions a través d'un formulari.

Correu electrònic