Menú de navegació

[F13] Swiss Life Network

Swiss Life Network

[F32][Empreses] Swiss Life Network

img-banner-escalado
En col·laboració amb Swiss Life Network

Mitjançant la primera xarxa mundial per a empreses Swiss Life Network , Previsió Social dóna servei amb productes específics a les multinacionals espanyoles amb sucursals a l'estranger i a les d'altres països amb sucursal a Espanya.

El repte de la gestió dels beneficis per a empleats

Les empreses multinacionals afronten una complexitat creixent en la gestió dels beneficis per als empleats. Això pot ser conseqüència de l'increment en el nombre de països que cal gestionar, però també de l'evolució constant en les seves necessitats.

En un entorn com l'actual, en el qual la pressió sobre el control de despeses de les empreses s'incrementa, els beneficis dels empleats constitueixen una àrea en revisió constant.

Un soci per a la gestió d'àmbit internacional

A través d'aquesta xarxa, VidaCaixa Previsió Social pot oferir als clients multinacionals més eficiència en els costos i aconseguir solucions de màxima qualitat per al seus plans arreu del món. A més, aporta l'experiència de la xarxa líder, que ofereix transparència i facilitat de gestió gràcies a un sol punt de contacte.

Com funciona el pool

  • Un pool multinacional consisteix a afegir i combinar les diverses assegurances de previsió social d'una multinacional en diversos països, considerant-les com un sol contracte.
  • És una tècnica basada en el principi tradicional de diversificar el risc, disponible únicament per a multinacionals i les seves filials.
  • Els contractes locals subscrits entre filials de clients internacionals i els nostres Network Partners s'integren en un pool.
  • Les dades de tots els contractes i països es fusionen per elaborar un compte internacional de pèrdues i guanys.

Avantatges per a l'empresa

  • Eficiència en costos: s'aconsegueixen dividends a escala internacional
  • Ampli ventall de possibilitats: permet adaptar els programes internacionals a les seves necessitats i perfil de risc
  • Millora del control i la informació: informes anuals d'àmbit internacional que permeten fer el seguiment i control dels costos.
  • Millores de les condicions de subscripció

Els productes que a VidaCaixa Previsió Social poden entrar en el pool són:

  • Assegurança de vida
  • Assegurança d'accident

La xarxa Swiss Life

Amb seu a Zuric i fundada el 1962, la xarxa Swiss Life està formada per més de 60 companyies d'assegurances líders presents en 80 països.

Més informació de la Xarxa Swiss Life

[F14] Accés a Portal de Col·lectius

Accés a

Accedeix al Portal de Col·lectius, on podràs administrar tots els productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa.

Entrar

[F16] Contacta amb nosaltres - Empreses

Contacta amb nosaltres

Truca'ns

Telèfon exclusiu per a clients d'empresa.

911501741 / 930141051

Escriu-nos

Els teus suggeriments, consultes o reclamacions a través d'un formulari.

Correu electrònic