[F13] Assegurança de capitals diferits

[F32][Empreses] Estalvi i previsió - Segur de capitals diferits

Empresas-ahorroprevision_escalada
Per proporcionar un paquet retributiu diferit als empleats, en supòsits com la jubilació

L’Assegurança de capitals diferits de VidaCaixa Previsió Social està dissenyada especialment perquè les empreses ofereixin als seus empleats un paquet retributiu, associat a la seva jubilació o supervivència en una data determinada a l’empresa.

Si vol que els seus empleats puguin disposar d’un capital en la jubilació i, a més, vol complementar aquest capital amb altres prestacions molt avantatjoses (per exemple, garanties en cas de defunció o incapacitat durant el període de diferiment) o vol premiar la fidelitat dels seus empleats pel fet de romandre a l’empresa durant un període determinat, aquest és, sens dubte, el producte que respon millor a la seva demanda.

Avantatges de l'assegurança

  • Hi ha la possibilitat de contractar l’operació a un tipus d’interès tècnic vinculat a inversions, és a dir, mitjançant el matching, o bé fer l’operació mitjançant un contracte a un tipus mínim d’interès tècnic bàsic, amb una participació anual dels beneficis que es generin de la gestió de les inversions
  • La prima pot ser un import fix per assegurat o qualsevol altra fórmula que s’acordi.

Cobertures de l'assegurança

Aquest producte té com a cobertura principal l’estalvi per a la jubilació o per a una data determinada. Addicionalment a la cobertura de jubilació es poden contractar cobertures per al cas de defunció i/o incapacitat permanent, en qualsevol dels seus graus.

Solucions adaptades

[F14] Accés a Portal de Col·lectius

Accés a

Accedeix al Portal de Col·lectius, on podràs administrar tots els productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa.

Entrar

[F16] Contacta amb nosaltres - Empreses

Contacta amb nosaltres

Truca'ns

Telèfon exclusiu per a clients d'empresa.

911501741 / 930141051

Escriu-nos

Els teus suggeriments, consultes o reclamacions a través d'un formulari.

Correu electrònic