Banner Caso riesgo

CASOS D’ÈXIT

PÒLISSES DE RISC I PLA DE PENSIONS EN MULTINACIONAL

Des de VidaCaixa tenim l’experiència per oferir-te les millors solucions adaptades a la teva empresa i garantir la seguretat del teu negoci. A més, amb els nostres productes disposaràs d’un equip humà que es bolcarà per oferir-te totes les facilitats. Tanmateix, perquè puguis comprovar el nostre compromís, et mostrem els casos d’èxit reals en què només hem modificat algunes dades per protegir-ne la confidencialitat.

Datos Caso riesgo y plan de pensiones


Dades

Descobreix el cas d’èxit de VidaCaixa de pòlisses de risc i pla de pensions per a una empresa multinacional del sector de l’alimentació.

EMPRESA

Multinacional extrangera

SECTOR

Alimentació

EMPLEATS

10.000 repartits en 12 filials

 

Situació

  • Cadascuna de les filials té el seu conveni amb cobertures de risc i de garanties diferents. 
  • Algunes de les filials tenen pics de contractació per l’estacionalitat del producte.  
  • La matriu té previstes unes garanties d’estalvi per a la jubilació al seu sistema de previsió.  

 

Problemàtica

  • L’estacionalitat de la demanda dels seus productes comporta una rotació de personal important i una gestió complexa d’altes i baixes de treball que és un problema per a les pòlisses de risc. 
  • Atès que s’acorda promoure un pla de pensions, en el cas d’alguns dels directius es donaven imports superiors als permesos per llei. 

 

Solució

  • S’unifica el model de pòlissa que dona cobertura a tots els convenis col·lectius i s’acorda un protocol de gestió, amb revisió anual per establir un nombre d’assegurats per filial amb variacions pactades per simplificar la gestió administrativa.
  • VidaCaixa dissenya una pòlissa d’excessos a mida, que reprodueix les condicions i les cobertures del pla de pensions d’ocupació, on a més s’aporten aquells imports que no poden ser aportats a aquest pla.  

[F11] Per què VidaCaixa

Per què VidaCaixa?

Més de 100 anys d'experiència en jubilació

Més d’un segle d’història ajudant persones a preparar-se per al futur i la jubilació amb un assessorament personalitzat.

Som líders en assegurances de vida i pensions

A VidaCaixa som l’entitat asseguradora més gran del país i ocupem el primer lloc del rànquing de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Abonem prop de 4.000 milions d’euros cada any i ens posicionem com l’entitat privada que abona més pensions.

Som la millor gestora de fons de pensions

Amb 25 premis de prestigi internacional incloent-hi el de millor gestora de fons de pensions que, sumats a la confiança dels nostres clients, avalen la nostra gestió.