[F13] Pla de pensions d’ocupació

[F32][Empreses] Plans de pensions - Plans de pensions d'ocupació

Empresas-planes+de+pensiones_escalada
Conclusions de l'últim Baròmetre de Plans de Pensions d'Ocupació. La visió dels protagonistes.

VidaCaixa, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a entitat gestora, també inclou dins de la seva gamma de productes i serveis aquest producte de previsió social empresarial. A més, disposa de solucions per a qualsevol tipus de col•lectiu oferint diverses alternatives, que comprenen un ventall ampli de plans de pensions de promoció conjunta específics i també plans de pensions d’ocupació que es dissenyen a mida.

Els plans de pensions constitueixen l’instrument de previsió social amb la regulació més exhaustiva dins de la normativa espanyola.

El seu funcionament està supervisat per una Comissió de Control formada, de manera paritària, per representants de l’empresa i els treballadors. Hi ha un sistema de control estricte en el qual intervenen, entre altres, professionals independents i la pròpia Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions.

La normativa estableix, així mateix, un règim d’informació als partícips i beneficiaris, mitjançant el qual se’ls informa entre altres aspectes del valor dels drets consolidats, de la rendibilitat generada i de qualsevol modificació que pugui afectar el pla.

En un pla d’ocupació, l’entitat promotora serà l’empresa o les empreses que promou/en el pla de pensions i l’entitat dipositària, en el nostre cas, Caixabank, S.A..

Además, ofrece soluciones de aseguramiento local a grupos internacionales y asesoramiento a empresas españolas que quieren asegurar sus filiales en el extranjero (Swiss Life Network).

Avantatges del Pla de pensions d’ocupació

 • Diverses modalitats:
  • Pla de pensions d’ocupació: es dissenya el pla a mida, d’acord amb els requeriments del compromís.
  • Pla de pensions d’ocupació de promoció conjunta: una solució molt adequada i a mida per a compromisos de menors dimensions, per a grups d’empreses o sectorials.
  • Pla de pensions d’ocupació de promoció conjunta amb disseny estandarditzat.
 • Hi ha mecanismes d’informació permanent les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any a disposició del client:
  • Vies d’informació d’accés fàcil: internet, caixers electrònics de ”la Caixa”.
 • Assessorament personalitzat i assignació d’un gestor del compte.
 • Aportacions voluntàries en el cas que el pla ho prevegi, per optimitzar la rendibilitat financerofiscal.

Cobertures del Pla de pensions d’ocupació

Les que s’estableixin en les especificacions del pla de pensions, podent ser prestacions vinculades a la incapacitat permanent total per a la professió habitual, absoluta per a tot tipus de treball, gran invalidesa, jubilació, dependència severa o gran dependència i defunció.

Solucions adaptades

[F14] Accés a Portal de Col·lectius

Accés a

Accedeix al Portal de Col·lectius, on podràs administrar tots els productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa.

Entrar

[F16] Contacta amb nosaltres - Empreses

Contacta amb nosaltres

Truca'ns

Telèfon exclusiu per a clients d'empresa.

911501741 / 930141051

Escriu-nos

Els teus suggeriments, consultes o reclamacions a través d'un formulari.

Correu electrònic