Banner capitales diferidos

CASOS D’ÈXIT

CAPITALS DIFERITS

A VidaCaixa tenim l’experiència per garantir la seguretat de la teva empresa, la salut del teu negoci i la teva tranquil·litat. Entre els nostres productes hi ha solucions adaptades a empreses de qualsevol tipus amb què disposaràs d’un equip humà que treballi per a tu i es dediqui en cos i ànima a oferir-te totes les facilitats.

 

El nostre compromís per donar-te la cobertura que s’adapta millor a cada negoci es demostra amb casos d’èxit com el de capitals diferits. Et plantegem casos reals dels quals només s’han modificat algunes dades per protegir-ne la confidencialitat, però que et poden servir de guia.Datos capitales diferidos


Dades

Descobreix el cas d’èxit de VidaCaixa amb capitals diferits per a una empresa tecnològica.

EMPRESA

Gran i mitjana empresa

SECTOR

Noves tecnologies

EMPLEATS

500

.

Situació

  • La companyia volia abordar un pla estratègic a cinc anys amb una implicació directa de l’equip directiu, per la qual cosa buscava una retribució vinculada a l’èxit del pla.

Problemàtica

  • La companyia no té una política retributiva que abasti més d’un any.
  • Corre el risc que un directiu clau es desvinculi de l’empresa abans que s’acabi el pla estratègic. 

Solució

  • L’executiu de comptes ofereix una pòlissa que coincideix amb la durada del pla estratègic a la qual l’empresa va fent aportacions. 
  • En cas que no s’acabi amb èxit el pla estratègic o que cessi algun directiu, l’import pot ser rescatat per part de l’empresa. 
  • Si els objectius del pla s’assoleixen, l’equip directiu rep l’import amb els avantatges fiscals que tingui en aquest moment. 
     

[F11] Per què VidaCaixa

Per què VidaCaixa?

Més de 100 anys d'experiència en jubilació

Més d’un segle d’història ajudant persones a preparar-se per al futur i la jubilació amb un assessorament personalitzat.

Som líders en assegurances de vida i pensions

A VidaCaixa som l’entitat asseguradora més gran del país i ocupem el primer lloc del rànquing de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Abonem prop de 4.000 milions d’euros cada any i ens posicionem com l’entitat privada que abona més pensions.

Som la millor gestora de fons de pensions

Amb 25 premis de prestigi internacional incloent-hi el de millor gestora de fons de pensions que, sumats a la confiança dels nostres clients, avalen la nostra gestió.