Banner United Linked

CASOS D’ÈXIT

UNIT LINKED I CAPITALS DIFERITS

A VidaCaixa tenim l’experiència per oferir-te les millors solucions adaptades a la teva empresa i garantir el compromís amb els teus treballadors. A més, disposaràs d’un equip humà que es bolcarà perquè tinguis totes les facilitats.

 

Perquè puguis comprovar el nostre compromís et mostrem casos d’èxit de VidaCaixa en què només hem modificat algunes dades per protegir-ne la confidencialitat.Datos Caso Unit Linked Colectivo y capitales diferidos


Dades

Descobreix el cas d’èxit de VidaCaixa de rendes diferides per a una empresa del sector energètic. 

EMPRESA

Grans i mitjanes

SECTOR

Laboratori farmacèutic

EMPLEATS

800

 

Situació

  • L’empresa havia acordat amb l’equip directiu un sistema de previsió per a la jubilació, al marge de les característiques individuals de cadascuna de les persones que formen aquest equip.

Problemàtica

  • La franja d’edats de les persones que el componen era molt dispar i és difícil contractar només un producte.

Solució

  • S’ofereix la possibilitat de contractar per a tots els directius dos productes que complementen la diferent aversió al risc de l’equip directiu. 
  • D’una banda, es va dissenyar un Unit Linked amb una cistella vinculada d’inversió amb un alt component de renda variable. 
  • A més, es va dissenyar una pòlissa amb una inversió que feia servir el matching; és a dir, es va buscar una estructura financera que oferís un tipus d’interès fix a l’operació. 

[F11] Per què VidaCaixa

Per què VidaCaixa?

Més de 100 anys d'experiència en jubilació

Més d’un segle d’història ajudant persones a preparar-se per al futur i la jubilació amb un assessorament personalitzat.

Som líders en assegurances de vida i pensions

A VidaCaixa som l’entitat asseguradora més gran del país i ocupem el primer lloc del rànquing de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Abonem prop de 4.000 milions d’euros cada any i ens posicionem com l’entitat privada que abona més pensions.

Som la millor gestora de fons de pensions

Amb 25 premis de prestigi internacional incloent-hi el de millor gestora de fons de pensions que, sumats a la confiança dels nostres clients, avalen la nostra gestió.