Menú de navegació

[F13] Cas Pla de pensions de promoció conjunta / Grup empresarial

[F32][Empreses] Solucions adaptades - Cas Pla de pensions de promoció conjunta / Grup empresarial

Empresa: grup empresarial format per sis societats

Sector: químic

Empleats: 4.000 en el grup

Situació: Algunes de les empreses del grup tenien implementat un sistema de previsió i d’altres en volien aplicar un com a eina de fidelització en la seva política de recursos humans.

Problemàtica: Només dues d’aquestes sis empreses tenien una dimensió suficient per dissenyar un pla de pensions d’ocupació a mida. A més, les empreses que ja tenien un sistema de previsió implantat no els era òptim, pel fet que perdien els avantatges de rendibilitat i de despeses que podien obtenir d’una manera conjunta.

Solució: L’executiu de comptes, després d’analitzar la problemàtica de cada empresa del grup, va decidir proposar una solució global mitjançant el disseny d’un pla de pensions de promoció conjunta per a tot el grup empresarial. D’aquesta manera, se n’ha pogut millorar les condicions, a més d’aconseguir unificar la política de recursos humans de tot el grup en aquest àmbit.

"Les solucions que s’han presentat corresponen a casos reals plantejats a VidaCaixa, algunes dades dels quals s’han modificat per protegir la confidencialitat dels clients i de les operacions. S’han presentat com una guia general i no són aplicables necessàriament a supòsits similars."

[F14] Accés a Portal de Col·lectius

Accés a

Accedeix al Portal de Col·lectius, on podràs administrar tots els productes que tinguis contractats per a o des de la teva empresa.

Entrar

[F16] Contacta amb nosaltres - Empreses

Contacta amb nosaltres

Truca'ns

Telèfon exclusiu per a clients d'empresa.

911501741 / 930141051

Escriu-nos

Els teus suggeriments, consultes o reclamacions a través d'un formulari.

Correu electrònic