Banner Plan de pensiones conjunto

CASOS D’ÈXIT

PLA DE PENSIONS CONJUNT

A VidaCaixa et volem oferir les nostres solucions adaptades per a empreses a través de casos d’èxit reals. Amb els nostres productes disposaràs d’un equip humà que es bolcarà per oferir-te totes les facilitats perquè el nostre compromís és donar-te la cobertura que millor s’ajusti a la teva situació.

 

Et plantegem casos reals dels quals només s’han modificat algunes dades per protegir-ne la confidencialitat, però que et poden servir de guia.Datos Caso plan de pensiones de promoción conjunta


Dades

Descobreix el cas d’èxit de VidaCaixa de pla de pensions conjunt per a una empresa química.

EMPRESA

Grup empresarial format per sis societats.

SECTOR

Químic

EMPLEATS

4000

 

Situació

  • Algunes empreses del grup havien implementat un sistema de previsió mentre que d’altres en volien aplicar un com a eina de fidelització a la seva política de recursos humans. 

Problemàtica

  • Només dues d’aquestes sis empreses tenen prou dimensió per dissenyar un pla de pensions d’ocupació a mida.  
  • Així mateix, en aquelles que tenen un sistema de previsió implantat, no és l’òptim; perden els avantatges de rendibilitat i despeses que podien obtenir de manera conjunta. 

Solució

  • L’executiu de comptes, després d’analitzar la problemàtica de cada empresa del grup, decideix proposar una solució global mitjançant el disseny d’un pla de pensions de promoció conjunta per a tot el grup empresarial.  
  • Gràcies a això, s’han pogut millorar les condicions de cadascuna de les empreses, a més d’aconseguir unificar la política de recursos humans de tot el grup d’aquest àmbit.  

[F11] Per què VidaCaixa

Per què VidaCaixa?

Més de 100 anys d'experiència en jubilació

Més d’un segle d’història ajudant persones a preparar-se per al futur i la jubilació amb un assessorament personalitzat.

Som líders en assegurances de vida i pensions

A VidaCaixa som l’entitat asseguradora més gran del país i ocupem el primer lloc del rànquing de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Abonem prop de 4.000 milions d’euros cada any i ens posicionem com l’entitat privada que abona més pensions.

Som la millor gestora de fons de pensions

Amb 25 premis de prestigi internacional incloent-hi el de millor gestora de fons de pensions que, sumats a la confiança dels nostres clients, avalen la nostra gestió.