Vés enrere

[F38][NdP-126] VidaCaixa llança el nou PlanCaixa 5 Ara

VidaCaixa llança el nou PlanCaixa 5 Ara

BARCELONA, 14 DE abril DE 2009
  • Compartir
VidaCaixa, la sociedad filial del Grupo SegurCaixa Holding –el Grupo Asegurador de “la Caixa”, integrado en Criteria CaixaCorp–, dedicada a la comercialización de seguros de vida y gestora de planes de pensiones, inicia la comercialización del nuevo plan de pensiones PlanCaixa 5 Ya.

La companyia afronta els mesos de la campanya de la renda amb una nova oferta de pla de pensions garantit

Com a incentiu comercial, els clients que contractin el “PlanCaixa 5 Ara” podran escollir entre un 5% TAE abonat en compte corrent o dur a terme una imposició en un dipòsit a un any amb un tipus d’interès del 5% TAE, que a més el client cobrarà per endavant.

El producte ofereix una revaloració de l’aportació del 30% l’01.02.2020, amb una rendibilitat mínima anual garantida del 2,45%.

VidaCaixa, la societat filial de VidaCaixa Grup –el Grup Assegurador de “la Caixa”, integrat a Criteria CaixaCorp–, dedicada a la comercialització d’assegurances de vida i gestora de plans de pensions, inicia la comercialització del nou pla de pensions PlanCaixa 5 Ara.

Amb aquest nou llançament, VidaCaixa reforça la seva aposta pels plans de pensions garantits, amb una proposta que ofereix al client una revaloració de la seva aportació d’un 30% (TAE mínima del 2,45%), a més d’incorporar un atractiu incentiu comercial.

Amb el “PlanCaixa 5 Ara”, un cop més, VidaCaixa complementa la rendibilitat del pla oferint als clients que el contractin un interessant incentiu promocional. Concretament, VidaCaixa permet al client escollir entre obtenir un 5% TAE sobre l’aportació efectuada, abonada directament en el seu compte corrent, o bé dur a terme una imposició a un termini fix d’un any al “Dipòsit 5 Ara” de “la Caixa”, el qual ofereix un interès del 5% TAE, que a més el client cobrarà per endavant en el moment de la contractació, per un import màxim igual al doble de les aportacions i/o traspassos externs que s’hagin efectuat al “PlanCaixa 5 Ara”.

La comercialització del PlanCaixa 5 Ara s’inicia a l’abril i és previst que finalitzi el 30 de juny, coincidint amb el període de la declaració de la renda, caracteritzat per una sensibilitat més gran dels contribuents als avantatges fiscals dels plans de pensions.

El PlanCaixa 5 Ara es pot contractar en qualsevol de les més de 5.200 oficines que “la Caixa” té distribuïdes per tota la geografia espanyola i, també, a Internet, a través de la pàgina web de “la Caixa”: www.lacaixa.es.

VidaCaixa és l’entitat promotora i gestora de plans de pensions de “la Caixa” (entitat dipositària). Està integrada en VidaCaixa Grup i ocupa la segona posició en el rànquing del total del sector de plans de pensions i la tercera posició en el rànquing del sistema individual, amb una quota de mercat del 14,1%. A finals del 2008, la companyia gestionava un patrimoni superior als 6.900 milions d’euros, corresponents a plans de pensions i EPSV individuals procedents de més d’1 milió de clients individuals. En assegurances de vida és la companyia líder del mercat en provisions matemàtiques.

Addicionalment, VidaCaixa és la companyia líder del mercat espanyol de Previsió Social Complementària, amb més de 28.000 milions d’euros de recursos gestionats, entre assegurances de vida i plans de pensions, i una quota de mercat global superior al 12%. Al seu torn, VidaCaixa Grup disposa de més de 3 milions de clients individuals i ha aconseguit un resultat net consolidat de 192 milions d’euros el 2008, un 20% més que en el mateix període de l’any anterior.

Descarregar la nota de premsa