Vés enrere

[F38][NdP-127] VidaCaixa Previsió Social i ADECOSE signen un acord per impulsar projectes de desenvolupament del sector assegurador

VidaCaixa Previsió Social i ADECOSE signen un acord per impulsar projectes de desenvolupament del sector assegurador

MADRID, 20 DE abril DE 2009
  • Compartir
ADECOSE, associació líder de les corredories professionals del mercat espanyol, i VidaCaixa Previsió Social, entitat líder en el mercat –pertanyent a VidaCaixa (anteriorment, CaiFor)–, han signat un acord de col·laboració per impulsar i promoure projectes de desenvolupament del sector assegurador.

Madrid, 20 d'abril de 2009.- ADECOSE, associació líder de les corredories professionals del mercat espanyol, i VidaCaixa Previsió Social, entitat líder en el mercat –pertanyent a VidaCaixa (anteriorment, CaiFor)–, han signat un acord de col·laboració per impulsar i promoure projectes de desenvolupament del sector assegurador.

L’acord preveu iniciatives coma ara la participació de VidaCaixa Previsió Social en actes organitzats per ADECOSE amb els seus associats o en la posada en marxa d’un conjunt d’iniciatives l’objectiu de les quals és fomentar la innovació i el desenvolupament del sector assegurador i de la mediació.

Per la seva banda, ADECOSE participarà com a col·laborador actiu en el projecte Foros de Previsión Social, promogut i patrocinat per VidaCaixa Previsió Social, que té com a objectiu instaurar espais per al debat d’aquells temes d’actualitat i interès per al sector, com són: el desenvolupament de la salut privada a Espanya i el sistema de pensions, entre altres.

A l’acte de la signatura, que va tenir lloc al Club Financiero Génova, hi van assistir representants dels membres de la Junta d’ADECOSE i l’equip directiu de VidaCaixa Previsió Social, els quals van debatre sobre la situació actual del sector.

Martín Navaz, president d’ADECOSE, va destacar que “per a nosaltres és una gran satisfacció arribar a acords d’aquesta mena amb VidaCaixa, ja que és una manera de posar en marxa projectes l’únic objectiu dels quals és generar beneficis per al sector assegurador”.

Per la seva banda, Antonio Trueba, director de VidaCaixa Previsió Social, va afirmar que “aquest acord és el resultat de la sintonia que hi ha amb ADECOSE i els seus associats, després de diversos anys de col·laboració, i ens brinda l’oportunitat de treballar conjuntament en temes d’interès i actualitat dins del sector assegurador”. Així mateix, va destacar que “aquesta col·laboració permet contrastar, per a un mateix tema, les diferents perspectives del negoci: la de l’empresa, la de la mediació i, per descomptat, la del client”.

Posada en marxa del Foro de Previsión Social

La signatura de l’acord coincideix amb la posada en marxa del Foro de Previsión Social, patrocinat per VidaCaixa Previsió Social, www.foroprevisionsocial.net. Es tracta d’un espai de conversa obert a l’opinió i la reflexió sobre les diferents temàtiques de més actualitat en el camp de la previsió social complementària, emmarcada en el Segon Pilar.

Els associats d’ADECOSE participaran activament en aquests fòrums, que també disposen de la col·laboració del diari econòmic Expansión. Amb periodicitat trimestral, www.foroprevisionsocial.net establirà tres línies de debat de cada una de les temàtiques d’interès que s’iniciïn a la xarxa.

En el primer fòrum, d’abril a juny, els experts reflexionaran sobre els diferents aspectes relacionats amb l’assegurança de salut, i qualsevol participant hi podrà aportar idees o vots. Per intervenir en els debats d’aquest espai on-line, només cal registrar-se a www.foroprevisionsocial.net

Al final de cada fòrum, i abans d’iniciar la temàtica següent, s’elaboraran unes conclusions que es podran consultar també des de la mateixa pàgina web.

Sobre ADECOSE

ADECOSE (Asociación Española de Corredurías de Seguros) és una associació independent fundada el 1977 amb l’objectiu de defensar els interessos de les corredories d’assegurances. Agrupa 105 empreses líders del sector que tenen com a denominador comú la seva estructura i capacitat competitiva. Els seus associats duen a terme mediacions en operacions d’assegurances que suposen més d’un 70% del volum total de les mediacions que es fan en aquest canal. El 2007, les corredories d’ADECOSE van fer mediacions de primes de prop de 6.500 milions d’euros.

Sobre VidaCaixa Previsión Social

VidaCaixa Previsió Social és la divisió de VidaCaixa líder en el mercat espanyol de previsió social empresarial, amb un volum de recursos gestionats superior als 13.000 milions d’euros. Pertany a VidaCaixa (anteriorment, CaiFor) i té més de 37.000 empreses clients, entre les quals destaquen 20 companyies que formen part de l’IBEX 35, prop de 400 multinacionals i 250 organismes públics, així com 33.000 pimes.

Descarregar la nota de premsa