Vés enrere

[F38][NdP-173] Nous nomenaments al Consell d'Administració de VidaCaixa

Nous nomenaments al Consell d'Administració de VidaCaixa

BARCELONA, 17 DE juliol DE 2013
  • Compartir
Després de la fusió amb VidaCaixa Grup, VidaCaixa va celebrar ahir la primera reunió del seu Consell d'Administració. Francesc Homs i José Antonio Sarría són les...

Nuevos nombramientos

VidaCaixa Grup deixa d'existir després de la seva fusió amb VidaCaixa

Francesc Homs i José Antonio Sarría s'incorporen al Grup Assegurador de CaixaBank com a vocals del Consell d'Administració de VidaCaixa.

El Consell d'Administració de VidaCaixa continuarà sent presidit per Ricard Fornesa, amb Tomàs Muniesa com a Vicepresident Executiu-Conseller Delegat.

 

Barcelona, 17 de juliol de 2013. Després de la fusió amb VidaCaixa Grup, VidaCaixa va celebrar ahir la primera reunió del seu Consell d'Administració. Francesc Homs i José Antonio Sarría són les novetats més rellevants del Consell d'Administració, ja que s'incorporen per primera vegada a l'òrbita dels òrgans de govern del Grup Assegurador.

Després de les noves incorporacions, el Consell de VidaCaixa queda format per:

President: Ricardo Fornesa Ribó
Vicepresident Executiu - Conseller Delegat: Tomás Muniesa Arantegui
Vicepresident: Jordi Mercader Miró
Vocals: Jaime Gil Aluja
Javier Godó Muntañola
Francesc Homs Ferret
Joan Mª Nin Génova
Miquel Noguer Planas
José Antonio Sarría Terrón
Miquel Valls Maseda
José Vilarasau Salat
Director General (no conseller): Antonio Trueba de Sinéty
Secretari (no conseller): Adolfo Feijóo Rey
Vicesecretària (no consellera): Blanca Zamora García


Reorganització societària del grup assegurador

Un cop produïda la fusió inversa entre VidaCaixa Grup i VidaCaixa, l'estructura societària del grup assegurador es racionalitza i queda de la manera següent:

Estructura Societaria

Sobre els nous Consellers

Francesc Homs Ferret, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, és soci president de RJCE Consultoria d'Empreses i membre del Consell d'Administració de "la Caixa" i Criteria CaixaHolding. Així mateix, és Conseller Independent de la Corporació Metal·lúrgica Catalana (La Farga Group) i President del Consell d'Administració de FERSA. Francesc Homs ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat política, entre els quals el de Diputat per Barcelona al Congrés dels Diputats, des del 1987 fins al 1999.

José Antonio Sarría Terrón és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat Complutense de Madrid i diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Pública de Navarra. Actualment és President de la Confederació d'Empresaris de Navarra, membre de la Junta Directiva i el Comitè Executiu de la CEOE, Vicepresident de la Institució Futuro i membre de la Junta Rectora i del Patronat de la Fundació Empresa-Universidad de Navarra.

VidaCaixa, entitat líder en previsió social complementària a Espanya i integrada a CaixaBank, consta de les societats següents: el 49,9% de SegurCaixa Adeslas i el 99% d'AgenCaixa, Agència d'Assegurances. Ricard Fornesa és el President de VidaCaixa, Tomàs Muniesa n'és el Vicepresident Executiu-Conseller Delegat i Antonio Trueba, el Director General.

Descarregar la nota de premsa