Menú de navegació

Publicador de continguts

null [F38][NdP-177] VidaCaixa lidera el mercat de previsió social complementària

VidaCaixa lidera el mercat de previsió social complementària

BARCELONA, 13 DE de novembre DE 2013
  • Compartir
VidaCaixa és la companyia líder en el mercat de previsió social complementària (patrimoni gestionat en assegurances de vida més plans de pensions), amb un patrimoni...

Segons dades d'INVERCO i ICEA del tercer trimestre del 2013

Al tercer trimestre, Grup Caixa lidera, en volum de primes, tots els rànquings d'assegurances de vida: risc, estalvi, individual i col·lectiva.

La companyia és líder en el rànquing de previsió social complementària (assegurances de vida i plans de pensions), amb un patrimoni de 48.023 milions d'euros i una quota de mercat del 19,2%.

L'elaboració d'un rànquing conjunt de plans de pensions individuals i plans de previsió assegurats (PPI + PPA) situa VidaCaixa en primera posició, amb una quota del 18,0%.

L'evolució comparada amb el mercat en assegurances de vida, al tancament de setembre, dóna a VidaCaixa un creixement interanual d'un 13,8%, mentre que el mercat decreix un 4,7%.

 

Barcelona, 15 de novembre de 2013. VidaCaixa és la companyia líder en el mercat de previsió social complementària (patrimoni gestionat en assegurances de vida més plans de pensions), amb un patrimoni gestionat de 48.023 milions i una quota de mercat del 19,25%, al tancament del tercer trimestre.

Aquestes xifres són fruit de la decidida aposta comercial de la Companyia i la bona acceptació dels productes entre els clients, amb la garantia addicional que ofereix la solvència i el lideratge del Grup Caixa per a un aspecte tan important com l'estalvi per a la jubilació.

Rànquing Previsió Social Complementària

Primera posició en assegurances de vida

L'entitat lidera tots els rànquings, en volum de primes, d'assegurances de vida: risc, estalvi, individual i col·lectiva, amb un volum d'estalvi gestionat de 32.471 milions d'euros i una quota de mercat del 20,3%, a 9 punts del segon competidor. Aquest creixement és degut a l'èxit en la comercialització de Rendes i Plans de Previsió Assegurats.

En aquest negoci, VidaCaixa ha experimentat un creixement del 17,2%, molt superior al del mercat, que augmenta un 2,8%.

Rànquing Vida Provisions

Així mateix, segons dades d'ICEA, l'evolució comparada amb el mercat en assegurances de vida mostra un creixement interanual en primes del 13,8%, mentre que el mercat decreix un 4,7%.

Lideratge en PPI + PPA

La construcció d'un rànquing conjunt de plans de pensions individuals i plans de previsió assegurats (PPI+PPA), amb dades d'ICEA i d'INVERCO, dóna com a resultat, al tancament de setembre, un mercat de 67.846 milions d'euros, i situa VidaCaixa en la primera posició d'aquest rànquing en estalvi per a la jubilació, amb un patrimoni de 12.222 milions d'euros i una quota de mercat del 18,0%.

En aquest rànquing conjunt, el patrimoni de VidaCaixa ha experimentat un increment interanual del 12,7%, molt per damunt del mercat, que ha crescut a un ritme del 5,4%.

Rànquing PPI+PPA

VidaCaixa, entitat líder en previsió social complementària a Espanya i integrada a CaixaBank, consta de les societats següents: el 49,92% de SegurCaixa Adeslas i el 99% d'AgenCaixa, Agència d'Assegurances. Ricard Fornesa és el President de VidaCaixa, Tomàs Muniesa n'és el Vicepresident Executiu-Conseller Delegat i Antonio Trueba, el Director General.


Descarregar la nota de premsa