Vés enrere

[F38][NdP-201] COMUNICAT DE PREMSA

COMUNICAT DE PREMSA

BARCELONA, 19 DE octubre DE 2016
  • Compartir

Barcelona, 19 d’octubre de 2016

CaixaBank, accionista únic de VidaCaixa, valorarà, en la propera Comissió Executiva del 27 d'octubre, el nomenament de cinc nous consellers per formar part del Consell d'Administració de VidaCaixa, la idoneïtat i la incorporació dels quals han estat considerades positivament avui pel mateix Consell d'Administració de VidaCaixa per a l'assumpció dels reptes de futur de la companyia.

Els consellers proposats són: Víctor Allende, Natividad Capella, José María Leal, Antonio López i Juan Rosell, en substitució d’Eva Aurín, Dolors Llobet, Miquel Noguer, José Antonio Sarría i Miquel Vives.

Si es produeix l'aprovació per part de CaixaBank, accionista únic de VidaCaixa, el nomenament tindrà efecte l’1 de novembre.

Gonzalo Gortázar continua com a President del Consell d'Administració de VidaCaixa; Tomás Muniesa, com a Vicepresident Executiu-Conseller Delegat, i Jorge Mercader, com a vicepresident. Es mantenen com a consellers de l'entitat asseguradora: Jaime Gil, Josep D. Guàrdia, Xavier Ibarz, Miquel Valls i Josep Vilarasau.

Sobre els futurs consellers

Víctor Allende, llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Navarra i MBA per l’IESE, és actualment director executiu de banca privada i banca premier de CaixaBank.

Natividad Capella, doctora en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona i Master of Science en finances internacionals per la London School of Economics, ocupa actualment el càrrec de directora corporativa de gestió global del risc a CaixaBank.

José María Leal és doctor en ciències químiques per la Universitat de Valladolid i doctor honoris causa per la Universitat de Pequín. Des del 2011 i durant els darrers anys ha estat president del patronat de la Fundación Bancaria Caja de Burgos.

Antonio López és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i llicenciat en ciències actuarials i financeres, per la Universitat de Barcelona, i disposa d’un MBA d'ESADE. Actualment és director corporatiu d'intervenció i comptabilitat de CaixaBank.

Juan Rosell, enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Barcelona, és actualment president de la CEOE i conseller de Civislar i de CaixaBank.

Descarrega el comunicat de premsa