Menú de navegació

Publicador de continguts

null [F38][NdP-217] Javier Valle, nou director general de VidaCaixa

Javier Valle, nou director general de VidaCaixa

MADRID, 30 DE de gener DE 2018
  • Compartir

Madrid, 30 de gener de 2018. El Consell d’Administració de VidaCaixa ha aprovat avui per unanimitat el nomenament de Javier Valle com a director general de l’asseguradora.

Fins ara, Valle duia a terme les funcions de director general de BanSabadell Vida, Pensions i Assegurances Generals i conseller delegat de Zurich Vida.

Nascut a Barcelona el 1969, és llicenciat i MBA en Direcció d’Empreses per ESADE i ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de les assegurances, on acumula més de 20 anys d’experiència.

Javier Valle s’uneix a VidaCaixa en un moment clau per a l’entitat, ja que s’està finalitzant l’actual Pla Estratègic 2015-2018 i reflexionant sobre els objectius del nou, que començarà el 2019.

“stem molt contents de rebre Javier Valle a VidaCaixa i confiem plenament que la seva experiència en el sector i la seva capacitat de gestió d’equips impulsin aquesta nova etapa que iniciem conjuntament”, ha destacat Tomàs Muniesa, conseller delegat de l’entitat.

VidaCaixa és actualment l’empresa líder del mercat d’assegurances a Espanya, amb més de 73.000 milions d’euros en patrimoni total gestionat, un volum de primes i aportacions de més 9.000 milions d’euros i més de 4,5 milions de clients. Disposa, a més, del 49,92% de SegurCaixa Adeslas i la totalitat del capital social de BPI Vida e Pensões.

Descarrega la nota de premsa

Descarrega més fotos aquí

Descarrega més fotos aquí