Vés enrere

[F38][175] Primer postgrau universitari sobre planificació de la jubilació

Primer postgrau universitari sobre planificació de la jubilació

BARCEOLNA, 22 DE octubre DE 2013
  • Compartir
VidaCaixa ha iniciat avui el postgrau 'Expert en Estalvi i Previsió', en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La titulació, pionera en el sector assegurador...

En col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra

VidaCaixa, en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra, llança un postgrau universitari pioner per formar experts en l'àmbit de la previsió social.

Aquesta iniciativa respon a la vocació de VidaCaixa, com a líder en previsió del nostre país, de fomentar el coneixement sobre la gestió de l'estalvi destinat a la jubilació.

La metodologia del curs, de 750 hores i amb una durada d'un any, es distribueix al voltant d'11 mòduls teoricopràctics, amb una assistència 20% presencial i 80% on-line.

L'obtenció de tots els crèdits permetrà a l'alumne aconseguir el diploma universitari de 'Expert en Estalvi i Previsió', atorgat per la UPF.

 

Barcelona, 22 de octubre de 2013. VidaCaixa ha iniciat avui el postgrau 'Expert en Estalvi i Previsió', en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La titulació, pionera en el sector assegurador espanyol, respon a la iniciativa i vocació de VidaCaixa de fomentar el coneixement sobre l'estalvi destinat a la jubilació i formar experts en el camp de la previsió social.

El postgrau, dirigit a empleats de CaixaBank i VidaCaixa, té com a objectius principals fomentar el coneixement en matèria de gestió i planificació de la jubilació, així com incidir en el compromís ètic professional en la relació amb el client.

Estructura i metodologia del curs

La durada de les classes és d'un any i es distribueix en 750 hores de formació, repartides en 30 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).

El professorat d'aquest primer postgrau està format tant per professors destacats de la UPF com per professionals de VidaCaixa, que disposen d'una dilatada experiència en aquest camp de coneixement.

La metodologia del curs s'estructura al voltant d'11 mòduls, que es desglossen en temes d'economia i finances, mercat monetari i mercats de renda fixa i variable, previsió social, planificació fiscal, gestió patrimonial i planificació de la jubilació, habilitats personals i comercials, així com diversos casos pràctics.

Per facilitar l'assistència al postgrau i fer possible la conciliació, la participació es distribueix entre un 20% de classes presencials i un 80% de seguiment on-line.

Durant el desenvolupament dels mòduls, els alumnes tindran a la seva disposició videoclasses en un format innovador, tipus TED, una àmplia documentació interactiva, i la possibilitat de fer consultes a tutors experts.

Avaluació i reconeixement del postgrau

Per superar el postgrau i aconseguir el diploma caldrà aprovar l'avaluació de cadascun dels mòduls i elaborar una sèrie de casos pràctics.

L'obtenció de tots els crèdits permetrà a l'alumne aconseguir el diploma universitari de 'Expert en Estalvi i Previsió', atorgat per la UPF. Aquesta titulació es pot convalidar amb alguns mòduls del diploma de postgrau en assessorament financer (DAF), seguint els procediments de la Barcelona School of Management.