Vés enrere

[F38][NdP-170] Antonio Trueba, nou director general de VidaCaixa Grup

Antonio Trueba, nou director general de VidaCaixa Grup

BARCELONA, 16 DE maig DE 2013
  • Compartir
Màrius Berenguer Albiac ha comunicat al Consell d'Administració de VidaCaixa Grup celebrat avui la seva renúncia voluntària al càrrec de Director General de l'entitat...

Barcelona, 16 de maig de 2013. Màrius Berenguer Albiac ha comunicat al Consell d'Administració de VidaCaixa Grup celebrat avui la seva renúncia voluntària al càrrec de Director General de l'entitat.

En la mateixa sessió, el Consell d'Administració ha proposat i aprovat per unanimitat el nomenament d'Antonio Trueba de Sinéty com a nou Director General de VidaCaixa Grup.

Amb el nomenament d'Antonio Trueba, fins avui Sotsdirector General Comercial de la companyia, i membre del Comitè de Direcció, es pretén donar continuïtat a l'actual projecte de VidaCaixa, la qual cosa és, alhora, una ferma manifestació de confiança envers l'equip de professionals que conformen l'entitat.

Antonio Trueba va iniciar la seva experiència en el sector assegurador el 1993 i va entrar a formar part del grup assegurador de "la Caixa" el 1998. El seu gran coneixement del negoci, juntament amb la seva capacitat de lideratge, són aptituds que li permetran agafar el relleu d'un projecte amb unes fortaleses extraordinàries.

Reconeixement a la trajectòria professional de Màrius Berenguer

Fa més de 42 anys que Màrius Berenguer està vinculat al Grup "la Caixa" i, des del 1997, ocupava el càrrec de Director General de VidaCaixa Grup. Es desvincula de l'entitat després de tancar l'any 2012 amb els millors resultats de la seva història, i sent la companyia líder en previsió social complementària a Espanya.

El Consell d'Administració en ple ha expressat el seu reconeixement per l'excel·lent tasca de lideratge que ha dut a terme al grup assegurador, a més d'agrair-li la seva fidelitat i entrega al llarg de tota la seva trajectòria, tant a nivell professional com en el terreny personal.

VidaCaixa Grup, S.A. –el Grup Assegurador de "la Caixa", integrat a CaixaBank– consta de les societats següents: el 100% de VidaCaixa, entitat líder en previsió social complementària a Espanya; el 49,9% de SegurCaixa Adeslas, i el 100% d'AgenCaixa, Agència d'Assegurances. Ricard Fornesa és el President de VidaCaixa Grup, Tomàs Muniesa n'és el Vicepresident Executiu-Conseller Delegat i Antonio Trueba, el Director General.