Vés enrere

[F38][NdP-194] VidaCaixa és l'entitat en la qual més persones confien el seu estalvi per a la jubilació

VidaCaixa és l'entitat en la qual més persones confien el seu estalvi per a la jubilació

BARCELONA, 28 DE abril DE 2015
  • Compartir
VidaCaixa se situa com l'entitat líder en plans de pensions, tant en el total del mercat, amb una quota del 20,4%, com en plans individuals, amb un 18,6% de quota, segons dades d'Inverco.

CaixaBank lidera el mercat de plans de pensions: tant el total com el rànquing de plans de pensions individuals.

El total de recursos gestionats per l'entitat va arribar pràcticament als 57.000 milions d'euros, un 11,2% més, al tancament del primer trimestre.
El volum de primes i aportacions es va incrementar en un 30%, fins a arribar als 1.750 milions d'euros.
El benefici net consolidat de VidaCaixa va pujar a 66,3 milions d'euros durant el primer trimestre.
Més de 3,1 milions de clients confien el seu estalvi per a la jubilació a VidaCaixa.
Durant el primer trimestre del 2015, VidaCaixa ha pagat 877 milions d'euros en prestacions als seus clients.
 

Barcelona, 28 d'abril de 2015. VidaCaixa se situa com l'entitat líder en plans de pensions, tant en el total del mercat, amb una quota del 20,4%, com en plans individuals, amb un 18,6% de quota, segons dades d'Inverco.

Comptant els PPA –plans de previsió assegurats–, VidaCaixa reforça encara més la seva posició de lideratge en estalvi previsió individual.

 

Rànquing de Plans de Pensions – Total Mercat. Font: Inverco

Rànquing de Plans de Pensions – Sistema Individual. Font: Inverco

Al tancament del primer trimestre, VidaCaixa disposava d'una quota de mercat en plans de pensions individuals del 18,6%, la qual cosa suposa un avanç de 3,6 punts percentuals.

VidaCaixa es converteix així en l'entitat de referència en plans de pensions individuals, ja que 3,1 milions de clients individuals confien en la companyia per gestionar el seu estalvi per a la jubilació.

 

Resultats tancament primer trimestre

VidaCaixa va obtenir en el primer trimestre del 2015 un resultat net consolidat de 66,3 milions d'euros. El volum de recursos gestionats va arribar als 56.879,2 milions d'euros, un 11,2% més.

L'oferta d'estalvi

Pel que fa a primes i aportacions a productes d'estalvi i plans de pensions individuals i col·lectius, VidaCaixa va comercialitzar 1.489,8 milions d'euros, xifra que suposa un 33,5% més que en el mateix període de l'any anterior.

Aquest creixement és una mostra de l'èxit de la proposta de valor de la companyia per als clients, amb productes adaptats a les seves necessitats i a l'escenari de tipus d'interès, amb un assessorament diferencial a través de Caixafu[Tu]r.

Així mateix, la gestió activa de les inversions per part de VidaCaixa com a gestora de fons i plans de pensions ha aconseguit superar les rendibilitats mitjanes del mercat a 1, 3 i 5 anys, la qual cosa ha suposat un fort impuls per a l'oferta comercial de la companyia.

rentabilidades-catala.png

Negoci de risc

Les primes de vida-risc van arribar als 260,2 milions d'euros, un 12% més que en el primer trimestre del 2014.

Aquest creixement s'explica gràcies a la bona evolució del segment de particulars, al qual corresponen 110 milions d'euros, un 21% més, així com del negoci de col·lectius, que s'ha incrementat un 6%, fins a arribar als 150 milions d'euros, impulsat pels productes per a pimes.

Pagament de Prestacions

En el primer trimestre del 2015, VidaCaixa ha pagat un total de 877 milions d'euros als seus clients.

D'aquesta xifra, 406 milions d'euros s'han cobrat en format de renda, amb un total de 664.649 prestacions, i 82.848 prestacions en forma de capital, per un valor de 471 milions d'euros.

 

VidaCaixa, entitat líder en previsió social complementària a Espanya i integrada a CaixaBank. Gonzalo Gortázar és el President de VidaCaixa, Tomàs Muniesa n'és el Vicepresident Executiu-Conseller Delegat i Antonio Trueba, el Director General.

Descargar nota de prensa