Vés enrere

[F38] [NdP-227] Carmen Gimeno, nova directora general adjunta de VidaCaixa

Carmen Gimeno, nova directora general adjunta de VidaCaixa

BARCELONA, 12 DE juny DE 2019
  • Compartir
nova directora general

Barcelona, 12 de juny de 2019. El Consell d’Administració de VidaCaixa ha aprovat per unanimitat els nomenaments de Carmen Gimeno com a directora general adjunta de l’asseguradora i el d’Eduardo Martínez de Aragón com a sotsdirector general d’inversions. Els nomenaments seran efectius a partir de l’1 de juliol i ambdós s’incorporaran al comitè de direcció de l’entitat.

Carmen Gimeno porta més de 20 anys vinculada al Grup “la Caixa” i actualment ocupava el càrrec de directora corporativa de participades d’assegurances i gestió d’actius de CaixaBank. En aquesta nova etapa manté els seus càrrecs de presidenta del Consell d’Administració de CaixaBank Asset Management i consellera de SegurCaixa Adeslas.

“Estic convençut que Carmen Gimeno, amb el seu profund coneixement del sector de les assegurances i la seva experiència en gestió d’equips, així com la seva extraordinària capacitat analítica, serà de gran ajuda perquè Javier Valle i el seu equip continuïn reforçant la posició de lideratge de VidaCaixa com la primera asseguradora d’Espanya”, ha destacat Gonzalo Gortázar, president de l’entitat.

En paraules de Javier Valle, conseller director general de VidaCaixa: “La incorporació de Carmen Gimeno es produeix en un moment clau per la companyia, ja que ens trobem en ple desenvolupament del Pla Estratègic 2019-2021, i estic convençut que la seva experiència en assegurances i gestió d’actius ens ajudarà a enfortir l’equip i assolir els ambiciosos reptes establerts per als propers anys”.

Nou sotsdirector general d’inversions

Per la seva part, Eduardo Martínez de Aragón ha estat nomenat sotsdirector general d’inversions, en relleu d’Ernesto Moreno.

El Consell d’Administració en ple ha volgut “agrair expressament Ernesto Moreno els seus anys de dedicació professional i els excel·lents resultats obtinguts en la gestió de les inversions de la companyia”, a la vegada manifesta la seva “confiança plena en Eduardo Martínez de Aragón que, després de més de 15 anys a l’entitat, suposa una garantia de continuïtat i estabilitat per a VidaCaixa”.

Sobre Carmen Gimeno

Carmen Gimeno Olmos és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. En la seva trajectòria professional compta amb més de 20 anys d’experiència en el sector financer, concretament vinculada a l’activitat de les assegurances i la gestió d’inversions, així com a les operacions corporatives, principalment en l’àmbit de les fusions i les adquisicions.

El 2011 va ser nomenada Directora de Participades del Grup Assegurador de CaixaBank i, dos anys després, va ascendir a Directora Corporativa, afegint la Gestió d’Actius a les seves funcions.

Carmen Gimeno és consellera de SegurCaixa Adeslas –companyia líder en assegurances de salut a Espanya- i membre de la junta directiva d’Inverco, l’Associació d’Institucions d’Inversió Col·lectiva i Fons de Pensions.

Sobre Eduardo Martínez de Aragón

Eduardo Martínez de Aragón Remírez de Esparza és advocat i economista per la Universitat de Deusto i MBA per l’EOI (Madrid) i Starthclyde Graduate Business School (Glasgow).

Va iniciar la seva carrera professional a Swiss Life, com a Director de Gestió de Carteres, fins que l’entitat va ser absorbida per VidaCaixa el 2004, moment en el que es va unir a l’asseguradora de CaixaBank.

Fins ara era Director d’Inversions de Fons de Pensions, Unit Linked, Fons de Tercers i Actius Alternatius i Secretari del Comitè d’Inversions de VidaCaixa.

Carmen Gimeno,  directora general adjunta de VidaCaixa

Javier Valle, director general; i Carmen Gimeno, directora general adjunta de VidaCaixa

 

Descarrega aquí la nota de premsa

 

Descarrega aquí la imatge 1 

Descarrega aquí la imatge 2 

Descarrega aquí la imatge 3