[F12] [Particulares - Pregunta solucion] Ara que sóc jove - Quan haig de començar a estalviar per a la jubilació?

Quan haig de començar a estalviar per a la jubilació?

[F28][Cita - Pregunta Solucion] Ara que sóc jove vull protegir el meu futur - Quan haig de començar a estalviar per a la jubilació?

Si mai t'has demanat quan cal començar a estalviar per a la jubilació la resposta és senzilla: com més aviat millor. Per què? Perquè com més temps estalvies més temps els teus estalvis podran treballar per a tu. Sigues constant en l'estalvi i assessora't si tens cap dubte.

[F17] Navegacion - Seguros de vida familiar

[F31][Video Informativo - Pregunta Solucion] Ara que sóc jove vull protegir el meu futur - Quan començar a estalviar per a la jubilació

La millor manera de començar a constituir un capital per al futur és posar-s'hi com més aviat millor i de manera constant i sistemàtica, fent aportacions periòdiques. Dit amb altres mots, temps i constància són fonamentals per a l'estalvi per a la jubilació.

És important tenir en compte que com més aviat es comença a estalviar els diners podran treballar més. Es tracta de donar temps als estalvis perquè vagin creixent. Si es comença aviat, l'esforç que cal fer és més petit i més gran l'acumulació de capital en la jubilació. Per què? Perquè, entre altres aspectes, en invertir a llarg termini les expectatives de revaloració per mitjà de la inversió en renda variable són més altes.

És fonamental assessorar-se i conèixer, per exemple, què cobrarem de pensió pública quan ens jubilem. Amb aquesta finalitat hi ha un simulador de jubilació, que fa una estimació precisa de la quantia i que afegeix un nou element de reflexió en l'estratègia d'estalvi per a la jubilació que s'ha d'adoptar. Sens dubte, una planificació adequada dels estalvis ajuda a mantenir el nivell de vida una vegada jubilats.

El pla de pensions, el pla individual d'estalvi sistemàtic (PIES) i l'assegurança individual d'estalvi a llarg termini (AIELT) són tres eines d'estalvi privat que ens ajudaran a planificar correctament el nostre futur amb vista a la jubilació.

[F32][Particulars - Ara que sóc jove vull protegir el meu futur] Quan començar a estalviar per a la jubilació - Simulador de jubilació

[F23][Productos - Pregunta Solucion] Ara que sóc jove vull protegir el meu futur - Quan començar a estalviar per a la jubilació

Productes recomanats

Plans de pensions

Produir uns estalvis destinats a la jubilació, per complementar la pensió de la Seguretat Social.

Disponibilitat

En la data de jubilació, si bé es pot anticipar per altres situacions.

Altres beneficis

Importants avantatges fiscals en la declaració de la renda.

PIES

Mitjançant aportacions sistemàtiques flexibles, permet al titular produir un capital per al futur, la rendibilitat del qual depèn de la inversió vinculada.

Disponibilitat

Immediata. Permet rescats parcials i totals. El valor de rescat depèn del valor de mercat de la inversió.

Altres beneficis

Importants avantatges fiscals si es constitueix una renda vitalícia, passats com a mínim 5 anys des de la primera aportació.

AIELT

Mitjançant aportacions sistemàtiques i flexibles, permet al titular produir un capital per al futur, la rendibilitat del qual depèn de l'interès tècnic garantit.

Disponibilitat

Immediata. Només permet rescats totals.

Altres beneficis

Importants avantatges fiscals si en el moment de rescatar el capital han passat com a mínim 5 anys des de la primera aportació.

Publicador de continguts

Publicador de continguts no està disponible temporalment.

[F8][Destacado] Tot sobre la jubilació

VidaCaixa Form

[F11] Per què VidaCaixa

Per què

Més de cent anys d'experiència en jubilació

Acumulem més d'un segle d'història ajudant les persones a preparar la seva jubilació i oferint-los un assessorament personalitzat.

Som líders

VidaCaixa és l'entitat asseguradora més gran del país i ocupa el primer lloc en els rànquings de vida i pensions.

Compromesos amb els nostres clients

Som l'entitat privada que abona més prestacions: prop de 4.000 milions d'euros cada any.

Som la millor gestora de fons de pensions

Més de vint-i-cinc premis de prestigi internacional, inclòs el de millor gestora de fons de pensions, i la confiança dels nostres clients avalen la nostra gestió.

Més informació